5 KS 12V čidlo pôdnej vlhkosti radič modul Nižšiu vlhkosť spustiť automatické zavlažovanie 5 KS 12V čidlo pôdnej vlhkosti radič modul Nižšiu vlhkosť spustiť automatické zavlažovanie

5 KS 12V čidlo pôdnej vlhkosti radič modul Nižšiu vlhkosť spustiť automatické zavlažovanie

€11.09 €10.54
Skladom
w3361

    Veľkosť Balenia: 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
    Typ Jednotky: veľa (5 ks/lot)
    Hmotnosť Balenia: 0.12kg (0.26lb.)
  • Kompatibilné Značka/Model: Žiadne
  • Číslo Modelu: 12v čidlo pôdnej vlhkosti radič modul
  • Názov Značky: HAILANGNIAO

  • Pracovný stav je modul 12V napájanie , nižšia ako nastaviť vlhkosť , relé režimu

    Účel: Cez potenciometer na nastavenie vlhkosti pôdy ovládací ventil hodnotu, môžu byť automaticky pre záhrady, v záhrade automatické zavlažovanie, rodina pot vlhkosti pôdy ovládanie, všetky druhy elektronické hry a tak ďalej, s vysokým výkonom relé, môžete ovládať veľkom obvode, je menšia ako nastavenie vlhkosti automatické starter relé cicať, ktorá je väčšia ako nastavenie vlhkosti automatické odpojenie, a časové oneskorenie funkcie, riešiť vlhkosť kritický stav bez zbytočného odkladu relé vedené blikajúce problém, je jednoduché praktické vlhkosti pôdy kontrolný systém. Produkt úvod: 1. Táto spoločnosť vyrába vysoko kvalitné pôdy senzor je požiadalo o vlhkosti pôdy detekcia pomocou niklovanie povrchová úprava, majú rozšírili indukčné oblasti, môže zlepšiť výkonnosť vodivé ochranu pred vystavením pôdy je jednoduché hrdza, predĺžiť životnosť; 2. Produkt je možné kontrolovať vlhkosť v pôde, široký sortiment cez potenciometer na nastavenie kontroly prahové, keď vlhkosť vzduchu je nižšia ako nastavená hodnota, spustenie relé, absorpcia je vyššia ako nastavená hodnota, relé je vypnuté; 3. Výrobky s časové oneskorenie funkciu oneskorenie pre 3-5 sekúnd, keď je vlhkosť zistiť, kritický stav, relé nebude blikať, a stroboscopic jav; 4. Produkt, ktoré prijme na voľné relé s vysokej kvality, môže niesť náklad 1500 w, spĺňajú požiadavky väčšina ľudí; 5. Produkt sa indikátor napájania a relé a; Elektrické parametre: Napájacie napätie: 12 v DC vstupný prúd: viac ako 100 ma Zaťaženie: 10 a, 250 v ac alebo 10-30 v dc (nižšie, to všetko môžu byť použité v rozsahu prúd) Modul návod na použitie: 1. Senzor je vhodný pre vlhkosti pôdy detekcia; 2. V module modrá potenciometer slúži na vlhkosti pôdy prah úpravu, v smere hodinových ručičiek, ak chcete nastaviť a kontrolovať je vlhkosť, tým väčšia je proti smeru hodinových ručičiek, je menšia, 3. Pretože modul s časovým oneskorením, funkcia, reguláciu vlhkosti, každé prispôsobenie je potrebné čakať na 5-8 sekúnd, a vidieť zmenu relé, zelená LED svetlá majú tiež zodpovedajúce zmeny, až na splnenie požiadaviek.

    Štítky: zavlažovanie, automatické zavlažovanie, zalievanie radič, Lacné zavlažovanie, Kvalitné automatické zavlažovanie, Čína zalievanie radič Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty