Stereo Jack 3,5 mm k 6.35 mm 1/4 Stereo Jack 3,5 mm k 6.35 mm 1/4 Stereo Jack 3,5 mm k 6.35 mm 1/4 Stereo Jack 3,5 mm k 6.35 mm 1/4 Stereo Jack 3,5 mm k 6.35 mm 1/4 Stereo Jack 3,5 mm k 6.35 mm 1/4

Stereo Jack 3,5 mm k 6.35 mm 1/4" Muž Stereo Audio Kábel Pre iPhone, ipad, Laptop Zosilňovač pre Domáce Kino Zariadenia 1m 2m 3m 5m

€9.89
Skladom
w3396

    Hmotnosť Balenia: 0.25kg (0.55lb.)
    Veľkosť Balenia: 18cm x 13cm x 3cm (7.09in x 5.12in x 1.18in)
    Typ Jednotky: kus
  • Konektor Na: Oxyacid Zadarmo Medi,Jack
  • Aplikácia: Televízia,Zosilňovač,Multimédiá,MP3 / MP4 Prehrávač,TV BOX,Reproduktory,DVD Prehrávač
  • Package: Áno
  • Vonkajší Priemer: 7.0mm
  • Vodič Materiál:
  • Balenie: Vrecko
  • Tienenie: Vrkoč
  • Konektor B: Oxyacid Zadarmo Medi,Jack
  • Pohlavie: Muž-Muž
  • Druh: Audio Line
  • Zväzok: Zväzok 1
  • Funkcia: Žiadne
  • Miesto Pôvodu: Guangdong, Čína (Pevninská Časť))
  • Názov Značky: GOLLE YLION
  • Číslo Modelu: 3,5 mm na Dual 6.35 mm Stereo
  • dĺžka: 1.5m, 2m, 3m, 5m, 8m, 1m, 0.75m
  • Konektor:

  • Vysoká kvalita tienenie vysokou vernosťou dizajn zapnúť hudbu znieť prekvapivo skutočný život,je To ideálne audio prenosové linky.

    Podrobný popis výrobku:

    Tento kábel je určený na pripojenie audio zariadenia s mini stereo telefón výstup pre audio zariadenia s nevyváženými telefón vstupy. To je ideálne pre pripojenie prenosného prehrávača médií, notebook, alebo podobné zariadenia na miešanie konzoly.

    * Konektor Pohlavie: 1/8" Stereo 3,5 mm Samec 6.35 mm 1/4" Mužské * Kábel Farba: Červená ,Modrá,Šedá * Konektor: Pozlátené Konektor * Dirigent: High-kvalitné OFC(Kyslík-Zadarmo Medi) Medený Vodič Drôt, vysoká čistota, antioxidanty, pre ľahký prenos a dlhú životnosť, je senior audio signálu výstupné vedenia, pomocou vysokou vernosťou systém domáceho Kina efekt je viac zrejmé, *****Materiál a Vlastnosti*****: 1.Pozlátený Konektor, Medené zliatiny hlavu montáž,Hliníkové Fólie Tienené Shell, PVC Izolácia +Nylon Šok Dôkaz Čistý,Anti Ťahanie bavlnenej Nite. 2.Pomocou vysokú čistotu kyslíka zadarmo medi (OFC) vodič vysokej tienenie jadro a Medený Drôt Izolovaný Vrstva izolácie audio kábel, 3.Proti rušeniu kábel štruktúra, dizajn, maximun tienenie všetkých neporiadok a vysoko kvalitných viacvrstvových tienenie drôt materiál mäkké materiály ako guma koža, kábel mäkké, ohýbanie odpor, žiadny signál útlmu. Vylepšené audio / video signálu prenos a menej rušeniu signálu 4. vysoká hustota vysokej tienenie vernosť dizajn, tento produkt výnimky RHOS štandardné súlade s ochranou životného prostredia, materiály, výrobky vyrábajú všetky druhy komplexné prostredie odolnosť proti korózii, je ideálny audio prenosové linky.

    Na obale produktu:

    1pcs X AUDIO KÁBEL

    Ruský Priateľ Venovať Pozornosť Prosím!! 1: vyplňte, Prosím, v príjemcu, úplný názov v poradí, v dôsledku novej politiky ruskej colnej, inak by ste pravdepodobne nebude prijímať package konečne. 2: nie Sme zodpovední za neúspešné doručenie spôsobené tým, že klient neposkytuje dostatok informácií pri vytváraní objednávky. >>O Dodávky! Sme dať náš dodanie proces za prísne kontroly kvality, tovar vám bude poslaná, akonáhle je to možné. Niektoré špeciálne problém môže spôsobiť oneskorenie. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Odpovieme vám v detaile.. 1. Sme mailovú adresu ulice, vľavo v systéme. Skontrolujte prosím, či je starostlivo pri platbe. 2. Prosím ponúknuť nám telefónne číslo, na zabezpečenie post človek môže dostať. >>O Colné: 1. S cieľom zabezpečiť dostanete vašu objednávku bez alebo nižšie dovozné clo, budeme deklarovať ako nižšia hodnota, ktorá nie je zahrnutá celková cena, ktorú ste zaplatili alebo trhovú hodnotu výrobku a môže sa nevzťahuje na krajiny s rôznymi colných predpisov. 2. Alebo by ste mohli nechať odkaz povedzte nám, koľko by sme mali podať colné vyhlásenie. Sme radi, že nasledovať vášho návodu. 3. Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. 4. Dodávatelia nie sú zodpovední za oneskorenie spôsobené colnými oddelenie vo vašej krajine. e, nie sú zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane,Tieto poplatky nie sú zahrnuté v položke cena a prepravné náklady. 5. Dodatočné náklady alebo meškanie sa môže vyskytnúť počas medzinárodného obchodu. Úprimne dúfam, že nebudete používať dodatočných dovozných nákladov alebo colné odbavenie meškanie ako dôvod pre podanie žiadosti o refundáciu alebo odchode negatívnu spätnú väzbu. 6.Sme normálne napísať nižšia hodnota sa líši podľa krajiny pre colné odbavenie, ak sa žiadne špeciálne požiadavky od zákazníka .V prípade potreby nám napísať skutočnú cenu pre colné odbavenie,pls zanechať správu, keď urobíte objednávku. >> O Názor!! 1. Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd opustiť veľkú odozvu,Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi produkt alebo službu, ďakujem moc !! 2. Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby. 3. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba. Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu. Vaše uznanie bude, aby som sa istejšie na rozvoj podnikania a vás slúžiť lepšie. Majú radi nakupovanie!!! Ďakujem vám veľmi pekne..

    Štítky: stereo jack, Audio Kábel, stereo audio kábel, Lacné stereo jack, Vysoko Kvalitné audio kábel, Čína stereo audio kábel Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Xo Hottie96

      good cable 2nd my order. seller tq

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty