Nové 62mm Ultra-Violet UV Filter, Objektív Chránič Pre Canon Pre Nikon, Sony Pre Pentax Kamery Vysokej Kvality Doprava Zadarmo Nové 62mm Ultra-Violet UV Filter, Objektív Chránič Pre Canon Pre Nikon, Sony Pre Pentax Kamery Vysokej Kvality Doprava Zadarmo Nové 62mm Ultra-Violet UV Filter, Objektív Chránič Pre Canon Pre Nikon, Sony Pre Pentax Kamery Vysokej Kvality Doprava Zadarmo Nové 62mm Ultra-Violet UV Filter, Objektív Chránič Pre Canon Pre Nikon, Sony Pre Pentax Kamery Vysokej Kvality Doprava Zadarmo Nové 62mm Ultra-Violet UV Filter, Objektív Chránič Pre Canon Pre Nikon, Sony Pre Pentax Kamery Vysokej Kvality Doprava Zadarmo Nové 62mm Ultra-Violet UV Filter, Objektív Chránič Pre Canon Pre Nikon, Sony Pre Pentax Kamery Vysokej Kvality Doprava Zadarmo

Nové 62mm Ultra-Violet UV Filter, Objektív Chránič Pre Canon Pre Nikon, Sony Pre Pentax Kamery Vysokej Kvality Doprava Zadarmo

€3.12
Skladom
w35835

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 20cm x 15cm x 3cm (7.87in x 5.91in x 1.18in)
    Hmotnosť Balenia: 0.06kg (0.13lb.)
  • Package: Áno
  • Názov Značky: ikacha
  • Model: 62mm Ultra-Violet UV Filter
  • Číslo Modelu: 62mm Ultra-Violet UV Filter
  • požiadať: Pre Canon Pre Nikon, Sony Pre Pentax Pre Olympus Fotoaparát
  • Druh: UV Filter

  • Nové 62mm Ultra-Violet UV Filter, Objektív Chránič Pre Canon Pre Nikon, Sony Pre Pentax Kamery Vysokej Kvality Doprava Zadarmo

    UV Protector Chráni váš fotoaparát alebo videokamera objektív fotoaparátu proti prachu, vlhkosti, odtlačky prstov, škrabancami a poškodením. Tento filter môže byť na váš fotoaparát na všetky časy.

    Filtre UV lúčov a odstraňuje opar z scénické fotografie. Užitočné najmä v oblastiach vysokej nadmorskej výške, alebo snehu.

    Najobľúbenejšie ochrany filter

    Poskytuje základné zníženie ultrafialové svetlo

    Pomáha eliminovať modra cast v snímky

    Absorbuje niektoré ultrafialové svetlo a znižuje modra cast denného svetla;

    Vymazať filter poskytuje žiadne ďalšie sfarbenie, alebo naopak, čo vám umožní dvojica tento filter s ostatnými;

    Všeobecná ochrana filter znižuje prachu, vlhkosti, a škrabance od dosiahnutia objektív prvky.

    Prosím potvrďte svoj objektív veľkosť filtra pred objednávky. Vaše fotoaparátu, objektívu závit veľkosť bude označený niekde na objektív sude alebo vo vnútri vaše existujúce objektív fotoaparátu spp. Toto číslo je často predchádza Ø (priemer) symbol. Napríklad: Ø62 = 62mm objektívu závit veľkosť.

    Balík Obsahuje:

    1pcs x UV Filter

    Platba > môžete platiť byMoneybookers, Visa, MasterCard a bankový prevod, alebo uhradiť s vybranými debetné karty. KÚPIŤ VIAC, VIAC ŠETRIŤ. Čím viac nakupujete, tým nižšia je cena, ktorú dostane. Kupujúci je POVINNÝ zaplatiť do 5 dní. Ak máte problémy s vykonaním platby, prosím, kontaktujte nás, alebo www.planetsport.sk pre pomoc Poštovné > Zásielky vám bude poslaná doporučene Letecky, ktoré zvyčajne trvá 12 alebo 25 pracovných dní (víkend nie je súčasťou balenia) dodať na ruky. Sme radi, že prijímať objednávky z Európy, Severnej Ameriky, Austrálie a iných krajín, niektoré krajiny môžu platiť obmedzenia. Prosím, aby do 48 hodín prípravy na odoslanie, hoci zvyčajne položku odoslať v priebehu 72 hodín po platba potvrdená. Ponúkame zásielky kombinovať na kupujúceho, ktorým objednať viac ako jeden položky raz čase od istej lokalite, ak si chcete uložiť súčasťou poštovné. Sme nie je zodpovedná za položka strata v dôsledku nesprávneho alebo nedoručila adresu. Vždy sa snažíme najlepšie na Právne Minimalizovať dovozného cla (alebo GST alebo V. A. T. alebo iných Daní). Vo väčšine prípadov dopravy, nie je daň splatná. Ak sa však akékoľvek dodatočné poplatky generované za colné odbavenie musí znáša zákazník Záruka > 12 mesiacov Výroba je Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek poškodený alebo nesprávne po prijatí) Chybné položky SA Musia vykazovať a vrátil sa na nás v záručnej dobe (a originálneho obalu). dáme vám o priznanie ID.Medzitým Prosím, povedzte nám, čo vada,na odstránenie nesprávneho používania. Návrat expedičný poplatok je zodpovedný zo strany kupujúceho Zákazníka Služby > Budeme udržiavať vysoké štandardy excellenceand usilovať o 100% spokojnosť zákazníka.Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Žiadame, aby ste nás kontaktovali Hneď PRED vami, dajte nám neutralor negatívnu spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

    Štítky: uv filter na objektív, Filter Na Objektív, objektív protector, Lacné uv filter na objektív, Vysoko Kvalitný filter na objektív, Čína objektív chránič Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty