Doprava zadarmo 50/Množstvo 3 ml) Malé Sklenené Parfum Fľašu, 3CC Mini Tester Sklo Parfum Ampulky,1ml,3ml Je k Dispozícii Doprava zadarmo 50/Množstvo 3 ml) Malé Sklenené Parfum Fľašu, 3CC Mini Tester Sklo Parfum Ampulky,1ml,3ml Je k Dispozícii Doprava zadarmo 50/Množstvo 3 ml) Malé Sklenené Parfum Fľašu, 3CC Mini Tester Sklo Parfum Ampulky,1ml,3ml Je k Dispozícii Doprava zadarmo 50/Množstvo 3 ml) Malé Sklenené Parfum Fľašu, 3CC Mini Tester Sklo Parfum Ampulky,1ml,3ml Je k Dispozícii Doprava zadarmo 50/Množstvo 3 ml) Malé Sklenené Parfum Fľašu, 3CC Mini Tester Sklo Parfum Ampulky,1ml,3ml Je k Dispozícii

Doprava zadarmo 50/Množstvo 3 ml) Malé Sklenené Parfum Fľašu, 3CC Mini Tester Sklo Parfum Ampulky,1ml,3ml Je k Dispozícii

€6.78 €6.23
Skladom
w38242

    Veľkosť Balenia: 20cm x 25cm x 25cm (7.87in x 9.84in x 9.84in)
    Typ Jednotky: veľa (50 ks/lot)
    Hmotnosť Balenia: 0.5kg (1.10lb.)
  • Názov Značky: StarDu Balenie
  • Číslo Modelu: Päť tisíc dve sto tridsať šesť
  • Materiál: Sklo
  • Veľkosť: 3ml
  • Položka Druh: Fľašiach
  • Miesto Pôvodu: zhejiang(čína)
  • Farba zátka: Biela,Čierna
  • Kapacita: 3ml,3cc

  • 1, Položka: parfum vzorku liekovky parfum fľaše, sklenené fľaštičky, sklenené fľaše 3ml, test fľaša 3ml

    2, Materiál: sklenená fľaša + čierna plastová zátka

    3, Veľkosť: Priemer 10 mm x Výška 62mm

    4, Kapacita: 3ml. Máme tiež 1ml,1,5 ml a 2ml.

    5, Čierna alebo biela zátky sú k dispozícii

    6, Ak vaša objednávka množstvo je viac ako 10 000 ks. Prosím, kontaktujte nás pre viac zliav e-mailom alebo telefonicky.

    O preprave:

    Zásielky sa dodávajú do 3 dní po platby, budeme loď na potvrdil adresa na www.planetsport.sk, takže uistite sa, že vaše prijaté sú všetky správne. Normálne svoj pozemok sa prišli s 5-7 pracovných dní DHL, môžete tiež mi spôsob dopravy, čo ste potrebovali, ponúkneme vám najlepšiu cenu na základe váš odkaz.

    Spätná väzba

    Náš úspech závisí na vašej spokojnosti, takže vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, budeme veľmi ocenili, ak môžete, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ďakujem veľmi pekne!!

    Ak si objednáte množstvo je viac ako 15000pcs, prosím, kontaktujte nás obchodníkov ďalšie zľavy. Pre malé množstvo, prosím, priamo kúpiť tu. Ďakujeme za vašu spoluprácu

    Máme viac esenciálny olej fľaše, pozrite sa prosím na nižšie uvedený odkaz. Za expresné doručenie Svitu obchod : zamerať sa na obaly pre kozmetiku, parfumy, éterické oleje, sérum, lieky, potraviny, skladovanie, použitie. Vitajte navštívte našu domovskú stránku a pozrite si ďalšie položky.

    Štítky: Sklo parfum fľašu, parfum fľašu, sklo parfum ampulky, Lacné sklo parfum fľašu, Vysoko Kvalitný parfum fľašu, Čína sklo parfum ampulky Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Mawwwaia

      whole bottles all have, and пупырку packed in box.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty