10pcs/veľa Single Slot AAA Mobilného Batérie Klip Prípade Držiteľ Box S Drôtom Vedie DIY Skladovanie Batérií Prípadoch Na AAA Batérie 10pcs/veľa Single Slot AAA Mobilného Batérie Klip Prípade Držiteľ Box S Drôtom Vedie DIY Skladovanie Batérií Prípadoch Na AAA Batérie 10pcs/veľa Single Slot AAA Mobilného Batérie Klip Prípade Držiteľ Box S Drôtom Vedie DIY Skladovanie Batérií Prípadoch Na AAA Batérie 10pcs/veľa Single Slot AAA Mobilného Batérie Klip Prípade Držiteľ Box S Drôtom Vedie DIY Skladovanie Batérií Prípadoch Na AAA Batérie 10pcs/veľa Single Slot AAA Mobilného Batérie Klip Prípade Držiteľ Box S Drôtom Vedie DIY Skladovanie Batérií Prípadoch Na AAA Batérie 10pcs/veľa Single Slot AAA Mobilného Batérie Klip Prípade Držiteľ Box S Drôtom Vedie DIY Skladovanie Batérií Prípadoch Na AAA Batérie

10pcs/veľa Single Slot AAA Mobilného Batérie Klip Prípade Držiteľ Box S Drôtom Vedie DIY Skladovanie Batérií Prípadoch Na AAA Batérie

€0.80 €1.55
Skladom
w3970

    Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
    Hmotnosť Balenia: 0.042kg (0.09lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Package: Áno
  • Typ:
  • Číslo Modelu: Batéria Klip Prípade
  • Druh: Batéria Úložný Box
  • Funkcia:
  • Hlavný Materiál:
  • Názov Značky: ALLOYSEED

  • Typ batérie: 1 x AAA batérie prípade Držiaka.

    AAA Batérie Držiak Prípade s dvoma vodič vedie na spájkovanie / pripojenie.

    Uchovávajte batérie usporiadané a chránené

    Viesť Dĺžka Kábla:Cca.16 cm

    Rozmer:Cca. 49 mm x 12 mm x 10 mm.(L*W*H)

    Hlavný Materiál: Plast

    Množstvo: 10pcs

    Farba: Čierna 10x Jeden Slot AAA Mobilného Batérie Klip Prípade

    1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

    2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

    3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

    4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

    5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

    6. Ak ste nedostali vašu objednávku po uplynutí 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

    7. Dodacia Lehota:

    1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a MY VÁM NIE je PROBLÉM NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

    Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

    2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.

    3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.planetsport.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

    4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

    1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

    2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S

    SKONČILA ZÁRUKA.

    Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.planetsport.sk!

    Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

    To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

    Štítky: Držiak Na Okno, Batérie Držiak Prípade Box, Batéria Prípade Box, Lacné držiak na okno, Vysoko Kvalitné batérie držiak prípade box, Čína batérie prípade box Dodávateľov.

  • Recenzie (5)

    • Sven1127

      Never received the items, so why feedback ??????????

    • Chufeneva

      2017-10-067 ordered, 2017-11-03 received (krasnodar city). shipping month. as all in description. to seller thank you!!!

    • Kataev 1992

      thick quality shell is made of plastic. намертво fixed power, so this case with battery should use only. used to take to restore solar garden lights with battery. проводочки is made of pvc, залужены findings. themselves in заделаны проводочки brass rivets, not soldered to pin out. solid durable thing. regret, that little picked. fast delivery 20 days. in aliexpress order at an altitude of logistics 2-one combined shipping convenient. thanks for the seller to fast delivery and high quality products! special thanks to complete information management and good for aliexpress!

    • Gates Calvin94

      Good seller! Fast shipping! Well packed! Nice AAA holder!

    • Kiyamova Regina

      order shipped quickly. shipped out very fast. quality is good. matches the description.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty