Hot Predaj Burgundsko Dvojvrstvové Vysokej Kvality Lycra Kapela S Oválne, Pracka Pre Svadobné Dekorácie

Hot Predaj Burgundsko Dvojvrstvové Vysokej Kvality Lycra Kapela S Oválne, Pracka Pre Svadobné Dekorácie

€80.77 €75.12
Skladom
w3991

    Hmotnosť Balenia: 6.0kg (13.23lb.)
    Veľkosť Balenia: 25cm x 15cm x 20cm (9.84in x 5.91in x 7.87in)
    Typ Jednotky: množstvo (100 ks/lot)
  • Vzor: Obyčajný Farbená
  • Názov Značky: OH-LA-LA SVADBU
  • Materiál: Spandex / Polyester
  • Použitie: Hotel Stoličky,Svadobné Stoličky,Banketové Stoličky
  • Číslo Modelu: SCC-1806
  • Štýl: Obyčajný
  • Špecifikácia: 15x30cm
  • Veľkosť: 15x30cm

  • Vážený Zákazník:

    Vitajte v obchode, tam je vysoko kvalitný chcete, najlacnejšie produkty, prosím, prejdite na príslušnú stránku, vyberte produkt, ktorý chcete.

    Ak máte vlastnú farbu, alebo veľkosť, prosím, neváhajte a kontaktujte nás.

    Vy, textilné úprimne tešíme sa na spoluprácu s vami .

    Výrobky Názov : Burgundsko Dvojvrstvové Vysokej Kvality Lycra Kapela S Oválne Pracky SCC-1806 Použitie : Hotel Stoličky, Svadobné Stoličky, Banketové Stoličky Materiál : 90% poly a 10% spandex textílie. Štýl : Obyčajný Vzor : Obyčajný Farbené Farba : Obrázok, Farba alebo custom color (Vlastné Farby Veľkosť : 15x30cm / Zákazku Veľkosť Kvality : Dobrý Spandex ,to sa môže používať viackrát. . Balenie Podrobnosti : 100 ks / vrecko Minimálne odberové Množstvo : 100 Ks

    Pls kontrola farby z našej farba graf:

    Doprava :Máme veľa zásob , sme coud, aby sa veľmi rýchle dodanie

    Doprava Úrovni

    Cieľ

    Prepravných Služieb

    Poplatky

    Dodacia Lehota

    Štandardné alebo Urýchlené prepravné Služby

    USA

    FEXDEX DHL TNT

    UPS EMS

    zadarmo

    5 - 10 pracovných dní

    AU CA UK IE CU

    TO PT FR SE DK

    NL CH ES Č. NZ

    zadarmo

    5 - 15 pracovných dní

    Ostatné Krajiny

    Poraďte sa

    ---------

    Keď si objednáte, zašleme predmety v 3-4business dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. .Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine .Tieto dodatočné poplatky možno zhromaždené v čase prevzatia tovaru .Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

    Farba Nesúlad

    Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor ,osvetlenie, pozadie, atď.,,, ak sa Však domnievate sa, že položka prijaté v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

    Služby

    Vaša spokojnosť je náš cieľ a pracovný výkon .Uistite sa, že máte radi kupujúceho &užil svoje nákupy z nášho obchodu, my sa budeme snažiť poskytnúť čo najlepšie položiek &služby.

    Máme veľké množstvo organza krídla & prekrytie, satén krídla & prekrytie, poťahy, obrusy , stôl runner, obrúsok, atď. Ak nemôžete nájsť to, čo potrebujete v našom obchode, neváhajte a dajte nám vedieť zadarmo.

    Sme profesionálne manufaktúry vyrobiť poťahy & krídla & obrus & prekrytie & obrúsok & stôl runner & tabuľka líšt a tak ďalej. ak máte ďalšie veľkosť požiadavka , pls zanechať správu tu alebo mi e-mail.

    Spätná väzba

    Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité . Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky kvality a služieb. Ak máte akékoľvek problémy s kvalitou a služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. . My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytnúť vám najlepšie po-predajný servis.

    O Nás

    Staráme sa o našich vážených kupujúci, ak máte nejaké otázky ,stačí neváhajte, kontaktujte náš Služby Zákazníkom zamestnancov, budú veľmi radi pomôžeme .Snažíme odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné. Avšak, vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď .

    Prosím, dovoľte 24 obchodných hodín pre nás odpoveď.

    Naša pracovná doba:

    Peking GMT+8: 8:30-21:00(pondelok-sobota)

    New York :20:30-9:00

    Las Anjelov :17:30-6: 00

    Londýn :00:30-13:00

    Toronto :20:30-9:00

    Syney :11:30-00: 00

    Cieľom spoločnosti :

    aby sto percent úsilie k spokojnosti zákazníka

    Štítky: spony, manžety, pracky shop, pracky reťazca, Lacné spony, manžety, Vysoká Kvalita pracky shop, Čína pracky reťazca Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty