Požičovňa Počítačov Voľný čas 14-Funkcie, Nepremokavé Cyklistické počítadlo kilometrov Rýchlomer S LCD Displej Bicykel Počítače MBI-67 Požičovňa Počítačov Voľný čas 14-Funkcie, Nepremokavé Cyklistické počítadlo kilometrov Rýchlomer S LCD Displej Bicykel Počítače MBI-67

Požičovňa Počítačov Voľný čas 14-Funkcie, Nepremokavé Cyklistické počítadlo kilometrov Rýchlomer S LCD Displej Bicykel Počítače MBI-67

€2.77
Skladom
w41144

    Hmotnosť Balenia: 0.066kg (0.15lb.)
    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Počítač Štýl: Cyklistické Preteky Na Koni Motocykel
  • Počítač Funkcia: Nepremokavé Stopky
  • Štýl: bike počítača
  • Číslo Modelu: MBI-67
  • Miesto Pôvodu: Čína
  • Stopky a Príslušenstvo: Nepremokavé Stopky

  • Bike Počítača Voľný čas 14-Funkcie Nepremokavé počítadlo kilometrov Rýchlomer S LCD Displej Bicykel Rýchlomer Bicykli jazda na Bicykli Počítač MBI-67

    Popis:

    · Real-time zobrazenie aktuálnej rýchlosti,dĺžka trasy,jazda na koni čas,čas cesty,spotrebu kalórií a aktuálny čas.

    · Jednoduchý pohľad na maximálnu rýchlosť,priemernú rýchlosť ,celkový čas na koni, celková jazda na koni vzdialenosť a rotácie na miunte kolesa.

    · Možnosti 12h/24h systémy,stopky funkcia a hlásenie funkcie pre cyklistov údržbu.

    · Dĺžka jednotky možnosti klometer/míle.

    · Importované senzory poskytujú stabilný výkon a presné rýchlosť.

    · Viaceré účely, na bicykle/motor-bicykle(4"-40").

    · Moderný vzhľad, nepremokavé a prenosné.

    · Real-time označenie zrýchlenie alebo spomalenie pre jednoduché ovládanie vašej rýchlosti.

    · Veľkosť: bike počítača ako obrázok.

    · Farba: bike počítača ako obrázok.

    Poznámka: Všetky elektronické výrobky nie sú zahrnuté batérie a elektroniky, musíte si ich kúpiť vo vašom miestnom.

    Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. Ďakujeme!

    1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

    2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

    3), Ak môžete\\\\\\ \ 't pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

    1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

    2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

    3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

    4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

    5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

    6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

    7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

    8. Dodacia Lehota:

    1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

    2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

    3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.planetsport.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

    4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

    1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

    2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

    Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.planetsport.sk!

    Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

    To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

    Štítky: Rýchlomer Výstroj, rýchlomer kalkulačka, digitálny rýchlomer, Lacné rýchlomer výstroj, Vysoká Kvalita rýchlomer kalkulačka, Čína otáčkomer digitálne Dodávateľov.

  • Recenzie (4)

    • Mrspeed100

      fast delivery, beautiful element, very good seller

    • Itulubaytar

      шёл goods, while have battery watch but not tested working

    • Metropolitank

      pretty demoro arrived arrived all the PRODUCTS, fashion quality Is very good exactly identica descripcion hand.

    • Viktoriya Gromak

      four ставлю star, velospidometr because small, such as the picture. had pro ask seller before purchase. oh, so and all normal, packed well package, month дошла almost to kazakhstan. work, ie directly to saw numbers. разберусь spring, bicycle установлю when, as напишу then.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty