1000X Sivozelená Modré Hodvábne Okvetné Lístky ruží 2

1000X Sivozelená Modré Hodvábne Okvetné Lístky ruží 2" Umelé okvetné Plátky Sivozelená Pre Svadby, Narodeniny, Party Dekor Tabuľka Konfetami

€9.06
Skladom
w4619

    Hmotnosť Balenia: 0.25kg (0.55lb.)
    Veľkosť Balenia: 30cm x 25cm x 10cm (11.81in x 9.84in x 3.94in)
    Typ Jednotky: veľa (1000 ks/lot)

  • Toto je záznam pre 1000X Sivozelená Modré Hodvábne Okvetné Lístky ruží 2" Umelé okvetné Plátky Sivozelená Pre Svadby, Narodeniny, Party Dekor Tabuľka Konfety doprava Zadarmo

    V posledných rokoch hodváb okvetné lístky ruží umelé okvetné lístky ruží sú widly používa na svadobných hostín, domáce dekorácie na svadobný deň a iných významných príležitostiach. Skúste obraz ako romantický to bude na váš svadobný deň s týmito farebné kvetinové lístky na poschodí, posteľ, a furnitures ako stolové dekorácie, alebo uličkou akcenty.

    Členenie Položka Opis

    Rose petal veľkosť: cca 2" naprieč.

    Balenie: 1000 lístkov / taška. Ak vyplníte QTY 10, tha je 10000 kusov kvetov.

    Ideálne pre: Jedálenské Stoly, Konfety, Kostol lavíc, Party Láskavosti, Ulička s Diakritikou.

    Platby:

    Prosím uskutočniť platbu čo najskôr po objednávka. A prosím, neváhajte sa na nás obrátiť ak potrebujete akúkoľvek pomoc.

    Poštovné A Balné:

    To trvá 2-3 dni pre nás na spracovanie objednávky pred odoslaním package von.

    Vracia:

    Ak ste nespokojní so položka alebo položka prišiel v nefunkčné, prosím, kontaktujte nás okamžite na čiastočné vrátenie peňazí, alebo odoslať na nižšie uvedené podmienky:

    1.Vrátiť musí byť v pôvodnom stave;

    2.Vrátiť do 7 dní po package prijaté. Prosím, nenechajte odmietne podpísať a dostal balík keď ho dosiahne, kontaktujte nás pred poslať balíček von.

    Spätná väzba:

    Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu po prijatí objednávky. Vaša pozitívna spätná väzba sú najväčšie dary, aby nás povzbudila. Prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ak ste dissatisified s našimi výrobkami z akéhokoľvek dôvodu pred odchodom negatívnej spätnej väzby. Zaručujeme, že budeme snažiť v našich silách, aby spĺňali vašu spokojnosť.

    Ďakujeme! Prosím užite si nakupovanie!!!

    Štítky: Sivozelená Modrá, sivozelená okvetné plátky, sivozelená lístkov, Lacné sivozelená modrá, Vysoká Kvalita sivozelená okvetné plátky, Čína sivozelená lístkov Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty