Nové Paríž dizajn/listu/rastliny/hodiť vankúš/bavlna a ľan/klasických prírodných štýl/dekoratívny vankúš/prírodný štýl Nové Paríž dizajn/listu/rastliny/hodiť vankúš/bavlna a ľan/klasických prírodných štýl/dekoratívny vankúš/prírodný štýl Nové Paríž dizajn/listu/rastliny/hodiť vankúš/bavlna a ľan/klasických prírodných štýl/dekoratívny vankúš/prírodný štýl Nové Paríž dizajn/listu/rastliny/hodiť vankúš/bavlna a ľan/klasických prírodných štýl/dekoratívny vankúš/prírodný štýl Nové Paríž dizajn/listu/rastliny/hodiť vankúš/bavlna a ľan/klasických prírodných štýl/dekoratívny vankúš/prírodný štýl Nové Paríž dizajn/listu/rastliny/hodiť vankúš/bavlna a ľan/klasických prírodných štýl/dekoratívny vankúš/prírodný štýl

Nové Paríž dizajn/listu/rastliny/hodiť vankúš/bavlna a ľan/klasických prírodných štýl/dekoratívny vankúš/prírodný štýl

€2.46 €2.73
Skladom
w4753

    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.1kg (0.22lb.)
    Veľkosť Balenia: 25cm x 25cm x 2cm (9.84in x 9.84in x 0.79in)
  • Vzor Typ: Rastlina
  • Technics: ručné
  • Veľkosť: 450mm*450mm
  • Názov Značky: Farebné Buldog
  • Číslo Modelu: M0470
  • Použitie: Sedadlá,Dekoratívne,Auto,Stoličky
  • Vzor: Tlačené
  • Štýl: Obyčajný
  • Materiál: Bielizeň / Bavlna
  • Tvar: Námestie

  • Veľkoobchod British Minimalistický Hodiť Vankúše Tvorivé Geometrie Parohy Vankúš Zdobia Nordic Štýl Gauč Cojines Na Mieru

    Máme vlastnú továreň, mnoho rokov poduction skúsenosti. Podporu maloobchodnej a veľkoobchodnej, a môžete použiť vlastné obrázky.

    100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

    Tvar: Štvorec

    Veľkosť: 45 cm*45 cm

    Typ: Vankúš

    Prosím, nechajte mierne odchýlky pre farbu a merania!

    Prosím pochopenie, vďaka!

    Balík obsahuje: 1PC Vankúš

    Platby

    100% platby pred dodaním, prosím, uistite sa, že ste opustili úplne správne informácie, obsahovať meno a priezvisko, adresa, psč, telefónne číslo, tovar bude dodaný na adresu, ktorú opustil v objednávke. Uprednostňujeme platbu cez VIAZANÝ, ktorý je zabezpečenie, spôsob, ako pre vás.Ak chcete platiť iným spôsobom, prosím, kontaktujte nás. Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane expedičný poplatok (okrem doprava zadarmo).

    Doprava

    Budeme posielať položky do 3 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

    Návrat & Vrátenie Peňazí

    Vrátenie a Náhrada je prijatá do 7 dní. Aby sa zabránilo dodanie stratené, vrátiť by mali byť usporiadané podľa registra letecky.Prepravné poplatky návrat by sa mal hradí kupujúci. Prosím, aby sa položky zostať v pôvodnom stave, ak to nesedí na vás, prijímame len na poškodené položky.

    Spätná väzba

    Naším cieľom je 100% pozitívnych ohlasov a 100% spokojnosť zákazníka. Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

    Štítky: Vankúš, autor vankúše, Dekoračné Obliečky Na Vankúše, Lacné vankúš, Vysoká Kvalita dizajnér vankúše, Čína dekoratívne vankúše Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty