Vektor Optika 20x12 palcový Zbraň Puškár je Zbraň Čistenie a Údržba Lavičke Gumy Mat s 1911 Odtlačok Čierna Príslušenstvo Vektor Optika 20x12 palcový Zbraň Puškár je Zbraň Čistenie a Údržba Lavičke Gumy Mat s 1911 Odtlačok Čierna Príslušenstvo

Vektor Optika 20x12 palcový Zbraň Puškár je Zbraň Čistenie a Údržba Lavičke Gumy Mat s 1911 Odtlačok Čierna Príslušenstvo

€12.35
Skladom
w4823

    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.3kg (0.66lb.)
    Veľkosť Balenia: 50cm x 30cm x 3cm (19.69in x 11.81in x 1.18in)
  • Číslo Modelu: SCBM-03

  • Vektor Optika 1911 Gumy Lavičke Mat (SCBM-03)

    20-Palcový Dĺžka, Všetky M1911 Zoznam Dielov, Mäkké Gumy Materiál bez Zápachu

    Model: SCBM-03, Veľkosť: 510x308mm (20x12 palca) Výška: 2.2 mm (0.09 inh) Hmotnosť (netto): 250g za kus (8.8 unca) Black mat potlačené všetky časti zoznam Non Slip gumy pokrytá polyester povrch (oleju) Mäkké dobré gumy materiál bez zápachu Cenu iba pre jednu gumovú podložku, žiadne iné čistiace nástroje !!!

    Politikou spoločnosti: Usilovať sa o Spokojnosť Zákazníkov

    Pred Odoslaním

    Máme bohaté skúsenosti na medzinárodnej, aby na celom svete. Môžeme dodať, aby APO Box. Budeme kombinovať prepravné náklady na viacerých položiek nákupu.

    Pred Odoslaním

    Budeme dodať tovar zákazníkovi v dvoch pracovných manipulácia deň, kedy je platba vymazané. Budeme kontrolovať, aby pozorne, ako to je, poslal k vám.

    Budeme pack objednávky dobre tvrdý s normálny vzhľad. Ak potrebujete dodatočnú požiadavku na balenie prosím, dajte nám informoval na prvýkrát.

    Ak je to možné, prosím poskytnite nám svoje telefónne číslo, len pre účely miestnej pošty potreby. V prípade, že vám chýbajú a nie je schopný vyzdvihnúť položky na svoju polohu v čase, post office môžu volať vám za pripomenutie (Väčšinou, poštou, dopravca bude len dať výpoveď).

    P. S: Sme udržať vysokú bezpečnosť a dôvernosť pre našich zákazníkov? personál informácie.

    Doprava Režim

    Hlavne musíme použiť EMS Express a Parcely Registra Príspevok na prepravu. EMS Express môžu byť sledované na miestnej pošte.Parcela Registra Príspevok môže byť sledované v miestnej pošty. Obaja potrebujú yoursignature akceptovať.

    Ak potrebujete číslo stopy, prosím pošlite e-mail alebo zanechať odkaz pre akvizíciu.

    Môžeme použiť aj iné expresnej prepravy, ako sú: UPS, DHL, FedEx a TNT atď, zatiaľ čo náklady budú vyššie. Môžete sa kontaktovať nás najskôr, ak budete potrebovať vyššie uvedené služby.

    Prepravné poistenie je zahrnuté v S&H poplatok.

    Expedičné Lehoty

    Všeobecne povedané, EMS Express trvá približne 3 až 6 dní, v závislosti na iné miesto NÁS. Parcela Registra Pošty trvá dlhšie ako EMS Express

    Kontaktujte nás, ak nemáte?t majú ho v pravidelných dní. My sa v prvom rade pozrieť sa na to s sledovať číslo. Ak to nie je?t práci sme sa odošlite skladbu žiadosť v listinnej na USPS post office, ktoré bude trvať niekoľko dní, aby ste získali odpoveď.

    Spôsob Platby

    Escrow je prvá možnosť a priority pre platbu.

    Popredajný Servis

    Okrem človeka-robil chyby, budeme výmenu chybného s zbrusu nový do 14 dní potom, čo dostanete náš produkt. Podľa cechu poriadku, zákazník musí byť zodpovedný za vrátenie expedičný poplatok.

    Všetky odbory a predmety majú tri roky záruka.

    Nakoniec, vaše pripomienky a návrhy sú pre nás veľmi dôležité.

    Ešte raz vďaka za vašu pozornosť. Úprimne dúfame, že sa vám bude páčiť naše produkty.

    Štítky: Zbraň čistenie, bench mat, zbraň čistenie rohoží, Lacné zbraň čistenie, Vysoká Kvalita lavičke mat, Čína zbraň čistenie rohoží Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Leo Zenho

      Perfect, item as described and shipment very fast

    • Dartveider Belli26

      all ok

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty