Tirol P3 Auto Dieťa Zrkadla 2 V 1 / Auto Zadné Dieťa Bezpečnosti Vypuklé Zrkadlo na Auto Nastaviteľné Detské Zrkadlo T22614 Doprava Zadarmo Tirol P3 Auto Dieťa Zrkadla 2 V 1 / Auto Zadné Dieťa Bezpečnosti Vypuklé Zrkadlo na Auto Nastaviteľné Detské Zrkadlo T22614 Doprava Zadarmo Tirol P3 Auto Dieťa Zrkadla 2 V 1 / Auto Zadné Dieťa Bezpečnosti Vypuklé Zrkadlo na Auto Nastaviteľné Detské Zrkadlo T22614 Doprava Zadarmo Tirol P3 Auto Dieťa Zrkadla 2 V 1 / Auto Zadné Dieťa Bezpečnosti Vypuklé Zrkadlo na Auto Nastaviteľné Detské Zrkadlo T22614 Doprava Zadarmo Tirol P3 Auto Dieťa Zrkadla 2 V 1 / Auto Zadné Dieťa Bezpečnosti Vypuklé Zrkadlo na Auto Nastaviteľné Detské Zrkadlo T22614 Doprava Zadarmo Tirol P3 Auto Dieťa Zrkadla 2 V 1 / Auto Zadné Dieťa Bezpečnosti Vypuklé Zrkadlo na Auto Nastaviteľné Detské Zrkadlo T22614 Doprava Zadarmo

Tirol P3 Auto Dieťa Zrkadla 2 V 1 / Auto Zadné Dieťa Bezpečnosti Vypuklé Zrkadlo na Auto Nastaviteľné Detské Zrkadlo T22614 Doprava Zadarmo

€8.08 €5.25
Skladom
w5332

    Veľkosť Balenia: 20cm x 25cm x 7cm (7.87in x 9.84in x 2.76in)
    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.8kg (1.76lb.)
  • Položka Výška: 5cm
  • Druh Materiálu: ABS
  • Názov Modelu: T22614
  • Rok: Dvetisíc štrnástich
  • Položka Druh: Interiérové Zrkadlá
  • Názov Značky: Tirol
  • Položka Dĺžka: 11.5cm
  • Položka Hmotnosť: 90g
  • Externé Testovanie Certifikácia: CE
  • Špeciálne Funkcie: Dávať pozor na svoje dieťa počas jazdy.
  • Položka Šírka: 8cm

  • Detaily produktu & Položka špecifiká

    Typ položky: auto nastaviteľné detské zrkadlo

    Názov položky: baby zrkadlo

    Miesto Pôvodu: Ningbo Čína (pevninská časť))

    Názov Značky: Tirol

    Položka Č.: T22614

    Zrkadlo veľkosť: 88*56*22 MM

    Veľkosť balenia: 11.5*8*5 CM

    Hmotnosť: 90 g

    Materiál: ABS

    Farba: čierna

    Funkcie: dávať pozor na svoje dieťa počas jazdy.

    Popis produktu Nainštalujete na čelné sklo /slnečná clona a priamo cez zrkadlo, aby vám to najlepšie z dieťa. Navrhnutý tak, aby vám vidieť vaše dieťa, keď sú v rearward smerom autosedačky, bez toho, aby museli otočiť hlavu, zatiaľ čo jazdy. Ľahké nosenie-zrkadlo prikladá v sekundách na slnečnej clone, čelné sklo a otáča sa a otočí sa pre jasný obraz. Žiadna prekážka, aby zozadu viditeľnosť.

    Montáž Pokyny: Zrkadlo-clonu rám base /hlupáci base, zvoliť základnú inštaláciu a otáča upraviť postavenie alebo zrkadlo na miesto, kde sa dieťa bude sedieť. Clonu rám základne a hlupáci základne na bezpečné zrkadlo. Sedieť v pozícii vodiča v bežnej vodiča, s otáča nastaviť zrkadlo a priamo cez zrkadlo, aby vám čo najlepší výhľad na dieťa.

    Extra veľké: vypuklé zrkadlo poskytuje rozšírený pohľad na dieťa kedykoľvek.

    Balenie Zahŕňa:

    1x zrkadlo

    1x Clonu rám základne

    1x hlupáci base

    Tirol Súvisiace Výrobky:

    Kupujúcemu Oznámenie, Prosím, kliknite na odkaz KONTAKTOVAŤ TERAZ a nechajte nám správu, keď budete potrebovať zadať farba/veľkosť/atď. alebo akúkoľvek inú otázku. Pre veľkoobchodné požiadavky, prosím, dajte nám vedieť a my vám najlepšiu cenu! Normálne, všetky položky, bude odoslaný do 48 hodín po vaša platba potvrdená (víkend, štátny sviatok vylúčené).Prosím poznamenať, že medzinárodná doprava trvá zvyčajne dlho a sledovanie informácie nemusia byť aktualizované v čase. Ak zásielku DONOT prísť po 40 dní, prosím, dajte nám vedieť a my sa pozrieť na vás. Parcela, bude odoslaná na www.planetsport.sk potvrdil adresu. P. O. box adresa NIE je prijateľné. Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne pred podaním objednávky. Pozemok stratené alebo zlyhať dodal, ktorý je spôsobený zle adresa/psč/prijímač názov nebude zodpovedný predajca. Prepravné náklady zahŕňajú manipulačný poplatok, balenie poplatok a poplatok za doručenie. Cla a vlastné dane, ktoré môžu occurre bude zaplatená buye r.

    Poštovné zabezpečíme dopravu do Číny Príspevok. Ale máme iné zľavy express rovnako. Ak potrebujete nižšie službách, prosím dajte nám vedieť

    2. Ak je položka sa stratil počas prepravy s doporučenou poštou, prosím, aby pre tvrdenie o post office.

    3. Dodacia lehota je vysoko závislá na poštové Služby a svoj ciel. Budeme sa snažiť poskytnúť vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ďakujeme za pochopenie.

    Platby

    Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

    *Objednávka bude zrušená, ak platba nie je prijatá do 10 dní od nákupu.

    Podmienky a pravidlá

    Vrátenie a Záruka

    Ak položka je poškodený počas pôrodu alebo poruchu, pri bežnom používaní alebo ste dostali nesprávnu položku, zobrazí sa ponuka pre návrat.

    Vezmite prosím na vedomie, že všetky chybný tovar musí byť vrátený v lehote 1 mesiaca (30 dní) odo dňa zakúpené na výmenu alebo vrátenie peňazí. Musí kupujúci vrátiť vec v pôvodnom stave a balenie do nášho Čína úrad na jeho/jej vlastné náklady post-stránku.

    Spätná väzba

    Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadnu negatívnu spätnú väzbu, ak máte nejaký problém! Budeme sa snažiť, aby to riešili a aby ste spokojný. Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám 5 STAR :)! Vaša spokojnosť je našou pýchou!

    FAQ

    Otázka: Je tam nejaké sledovacie Číslo pre svoj položky?

    Odpoveď: Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete zobraziť stave zásielky na príslušné webové stránky

    Q: Má tento produkt prísť s maloobchodných balíkov?

    Odpoveď: Máme vyhlásený za balenie detail na popis jednotlivých produktov, prosím, informujte ho, ďakujeme!

    Otázka:som predajcov, chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny?

    Odpoveď: Ahoj, vďaka za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

    Otázka: môžem kúpiť a vytvoriť dva príkazy, ale jeden je potrebné žiadne, ako môžem zrušiť?

    Odpoveď: aby sa chcete zrušiť automatické 10 dní, ak nechcete platiť.

    Štítky: Dieťa Zrkadla, dieťa názory, dieťa zrkadlo na auto, Lacné baby zrkadla, Vysoko Kvalitné detské názory, Čína dieťa zrkadlo na auto Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Fantabulous 316

      I opened it and its looks soo little. But will try. Belive it will work good.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty