Automatické Stripping Kliešte Na Drôt Striptérka Fréza Kliešte Škrabka Pinzeta Kábel Nástroje Terminálu Multifunkčný Nástroj Ruka Automatické Stripping Kliešte Na Drôt Striptérka Fréza Kliešte Škrabka Pinzeta Kábel Nástroje Terminálu Multifunkčný Nástroj Ruka Automatické Stripping Kliešte Na Drôt Striptérka Fréza Kliešte Škrabka Pinzeta Kábel Nástroje Terminálu Multifunkčný Nástroj Ruka Automatické Stripping Kliešte Na Drôt Striptérka Fréza Kliešte Škrabka Pinzeta Kábel Nástroje Terminálu Multifunkčný Nástroj Ruka Automatické Stripping Kliešte Na Drôt Striptérka Fréza Kliešte Škrabka Pinzeta Kábel Nástroje Terminálu Multifunkčný Nástroj Ruka Automatické Stripping Kliešte Na Drôt Striptérka Fréza Kliešte Škrabka Pinzeta Kábel Nástroje Terminálu Multifunkčný Nástroj Ruka

Automatické Stripping Kliešte Na Drôt Striptérka Fréza Kliešte Škrabka Pinzeta Kábel Nástroje Terminálu Multifunkčný Nástroj Ruka

€5.36 €4.39
Skladom
w5362

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 10cm x 1cm x 1cm (3.94in x 0.39in x 0.39in)
    Hmotnosť Balenia: 0.25kg (0.55lb.)
  • DIY Dodávky: Elektrické
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Druh: Decrustation Kliešte
  • Funkcie: Mini
  • Rukoväť Štýl: rovné
  • Plier Štýl: Čínske
  • Názov Značky: YJCAL
  • Aplikácia: Drôt Striptérka

  • Funkcie

    -Ergonomická rukoväť dizajn poskytuje zdokonalené uchytenie energie.

    Páka akcie konštrukcia znižuje únavu stupeň.

    -Neničia linka, zlepšenie efektivity práce.

    -Vysoká kvalita kliešte štandard zabezpečuje opakovateľné kliešte akcie.

    -Uložiť viac úsilia, ako konvenčné drôt skoby, odizolovanie linky sú oveľa lepšie.

    Komoditné Displej

    O Službe

    Podľa Pekingu čas, náš služby zákazníkom zástupcovia sú on-line 8:00-5:00 v pracovných dňoch. V naše dni pracovného pokoja, si môžete objednať priamo a poznačte si, v poradí pre vaše požiadavky, alebo môžete poslať správu, aby mi Centra Správ, ja odpoviem vám čo najskôr.

    O Aplikácii Fotografie

    Všetky tieto fotografie sú zhotovené na základe reálnych produktov. Farebný rozdiel je nevyhnutné na účet svetla a rozlíšenie displeja. Vážení, prosím budú vzťahovať na reálny produkt, keď sa vám to podarí. Ak ste prísny našich produktov farba, prosím, že dvakrát predtým, než ste objednávku v našej predajni, vďaka za pochopenie a spoluprácu!

    O Platbu

    Akceptujeme všetky platobné metódy, ktoré sú tu uvedené podľa www.planetsport.sk.

    O prijímaní

    Chcel by som uviesť, že nemôžem kontrolovať rýchlosť doručenia, aby sľub pre dátum doručenia. Čas vo vašej objednávky je predpokladaná dodacia lehota, nie reálny čas dodania. Ale ja vám sľubujem, že budem loď sa vášho produktu, ako najskôr po vašu platbu prechádza bezpečnostná kontrola na www.planetsport.sk.

    O spätnú väzbu

    Stredné a negatívnej spätnej väzby, sú neprijateľné, ako je nasledovné:

    1.Nemôžem kontrolovať express alebo jeho rýchlosť, však nás môžete kontaktovať, ak budete spĺňať logistických a dodávky problémy, budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy.

    2.Nakupovanie v našom obchode, prosím, kontaktujte ma okamžite, kedykoľvek máte pocit, nešťastný, budem sa snažiť riešiť problémy a poskytne vám príjemné nakupovanie.

    Štítky: kábel nástroja, automatické stripping kliešte, Stripping Kliešte, Lacné kábel nástroja, Kvalitné automatické stripping kliešte, Čína stripping kliešte Dodávateľov.

  • Recenzie (3)

    • Luptakdusan

      very long shipping kazakhstan, camel наверно везли 53 days. claims product not, qualitative, matches the description. to seller.

    • Wesleymehretpenteado

      work quality average, smooth no movement (разработались to need some) normal amount for

    • Kiuuby 2

      striper надёжным seems kind but works, all metal made of thin round loose, not know how it enough.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty