Tolifo Pt-30B 30 Ws Bicolor LED Video Svetlo Panel s napájacím Adaptérom a Rukoväť Namontované pre Kamery a DSLR alebo Videokamera Tolifo Pt-30B 30 Ws Bicolor LED Video Svetlo Panel s napájacím Adaptérom a Rukoväť Namontované pre Kamery a DSLR alebo Videokamera Tolifo Pt-30B 30 Ws Bicolor LED Video Svetlo Panel s napájacím Adaptérom a Rukoväť Namontované pre Kamery a DSLR alebo Videokamera Tolifo Pt-30B 30 Ws Bicolor LED Video Svetlo Panel s napájacím Adaptérom a Rukoväť Namontované pre Kamery a DSLR alebo Videokamera Tolifo Pt-30B 30 Ws Bicolor LED Video Svetlo Panel s napájacím Adaptérom a Rukoväť Namontované pre Kamery a DSLR alebo Videokamera Tolifo Pt-30B 30 Ws Bicolor LED Video Svetlo Panel s napájacím Adaptérom a Rukoväť Namontované pre Kamery a DSLR alebo Videokamera

Tolifo Pt-30B 30 Ws Bicolor LED Video Svetlo Panel s napájacím Adaptérom a Rukoväť Namontované pre Kamery a DSLR alebo Videokamera

€51.92 €47.24
Skladom
w5896

    Hmotnosť Balenia: 0.8kg (1.76lb.)
    Veľkosť Balenia: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
    Typ Jednotky: kus
  • photo studio osvetlenie: Bi-color LED Video Svetlo Kamery
  • Package: Áno
  • Názov Značky: tolifo
  • video svetlo kamery: svetlo pre video

  • Ak si chcete kúpiť výkonný fotoaparát svetla kit, prosím, kliknite na tento odkaz Tolifo Pt-30B 30 Ws Bicolor LED Video Svetlo Panel s napájacím Adaptérom a Rukoväť Namontované pre Kamery a DSLR alebo Videokamera Popis:

    Získajte dokonalé fotografie alebo videa s týmto LED Fotografovanie Fotoaparát / Video Videokamera Svetla Tolifo. Svetlo je pripojiteľný cez hotshoe na SLR fotoaparáty a videokamery. Svetlo môže byť namontovaná na statív, aby sa používali ako konštantné svetlo. Jas môžu byť upravené tak, že sa dotknete tlačidla na zadnom paneli. Svetlo pôsobí na vonkajšie DC napájanie, a môže prijať aj nabíjateľné batérie pack v prípade potreby. S rukoväťou, je to oveľa pohodlnejšie pre vonkajšie fotografie .

    Vezmite Prosím Na Vedomie:

    Batéria nie je súčasťou balenia ! Funkcie:

    1. Ultra jasné LED žiarovka rozloženie dizajn, dáva širšie osvetlenie ranger a jasnejšie účinok. Jas je možné upraviť podľa vlastných predstáv. Batérie indikátor napájania

    2. Životnosť viac ako 50000 hodín, ktoré Nie sú zahrnuté batérie

    3. Stmievateľné jas LED digitálny displej

    4. Rukoväť namontované na outdoor fotografiu alebo hotshoe namontované na fotoaparát/videokameru

    5. 3200K-farebná teplota 5600K nastaviteľné

    Špecifikácia:

    Model

    PT-30B PRO

    Výstupný Výkon

    30W

    Svetelný Tok

    3000LM

    CRI

    90+

    Farebná Teplota

    3200K-5600K

    Stmievač

    10%-100%

    Zdroj Svetla

    Pomocou vysoký jas high power SMD LED

    Životnosť

    50000h

    Lítiová Batéria Typ

    NP-F550/750/960 * 2

    Jednosmerný (DC) vstup

    DC 13-17 V

    Rozmer

    250*95*25 mm balenie obsahuje:

    1x PT-30B PRO LED Svetlo

    1x Adaptér Hotshoe

    1x Rukoväť

    1x Napájací Adaptér

    1x užívateľský Manuál

    Vezmite Prosím Na Vedomie:

    Batéria nie je súčasťou balenia !

    FAQ(Zásielky a Platba)

    Aké sú podmienky platby ponúkate?

    Akceptujeme Alipay , Západ Únie , TT . Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

    Aký druh dopravy metódy, ktoré ponúkate?

    Poskytujeme dopravu zadarmo cez www.planetsport.sk Štandardná Doprava , akceptujeme aj DHL, FedEx a iné Express, ak potrebujete zmeniť spôsob dodania, prosím, kontaktujte ma.

    Ako dlho vám trvá na dodanie tovaru, a ako dlho môžem prijímať ?

    1. Budeme dodať váš tovar v lehote 2 pracovných dní po prijatí platby.

    2. Všeobecne dodacia lehota je 35-60 pracovných dní. Ale v dôsledku rôznych colných zúčtovania čas v rôznych krajinách, bude efekt pozemok je normálne dodávky čas, tak prosím pochopiť.

    Aké batérie sa hodí fotoaparát LED svetlo ?

    Sony NP-F550/750/960 lítiová batéria sa hodí tento LED svetlom.

    Návrat & Vrátenie Peňazí

    1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

    2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky.

    3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.planetsport.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

    4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

    O Spätnú Väzbu

    1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi položky a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu a 5 hviezd .

    2.Negatívna spätná väzba nijako pomôcť. Ak balík nie je včas alebo zakúpené položky nefunguje dobre, pls ihneď nás kontaktujte a pokúsime sa vyriešiť problémy ASAP

    Vitajte na návšteve

    Zobraziť čas

    Štítky: led video svetlo panel, video light panel, LED Video Svetlo, Lacné led video svetlo panel, Vysoko Kvalitné video light panel, Čína led video svetlo Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty