Zadarmo Shiping 3 vrstvy Detské Šortky Detské Školenia Nohavice Infant Plienky Batoľa Underwears Chlapec Dievča Látkové Plienky SY002 Zadarmo Shiping 3 vrstvy Detské Šortky Detské Školenia Nohavice Infant Plienky Batoľa Underwears Chlapec Dievča Látkové Plienky SY002 Zadarmo Shiping 3 vrstvy Detské Šortky Detské Školenia Nohavice Infant Plienky Batoľa Underwears Chlapec Dievča Látkové Plienky SY002 Zadarmo Shiping 3 vrstvy Detské Šortky Detské Školenia Nohavice Infant Plienky Batoľa Underwears Chlapec Dievča Látkové Plienky SY002 Zadarmo Shiping 3 vrstvy Detské Šortky Detské Školenia Nohavice Infant Plienky Batoľa Underwears Chlapec Dievča Látkové Plienky SY002 Zadarmo Shiping 3 vrstvy Detské Šortky Detské Školenia Nohavice Infant Plienky Batoľa Underwears Chlapec Dievča Látkové Plienky SY002

Zadarmo Shiping 3 vrstvy Detské Šortky Detské Školenia Nohavice Infant Plienky Batoľa Underwears Chlapec Dievča Látkové Plienky SY002

€7.01 €4.82
Skladom
w59303

    Typ Jednotky: veľa (3 ks/lot)
    Veľkosť Balenia: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
    Hmotnosť Balenia: 0.15kg (0.33lb.)
  • Materiál: Bavlna
  • Množstvo: 3ks
  • Položka Druh: Plienky
  • Pohlavie: Unisex
  • Veľkosť: 80cm, 90cm, 100cm
  • Číslo Modelu: Ostatné
  • Vekové Rozpätie: 0-3 mesiace,19-24 mesiacov,2 roky Hore,10-12 mesiacov 4-6 mesiacov 7-9 mesiacov,13-18 mesiacov
  • Vhodná hmotnosť: 5-10 kg
  • Klasifikácia: LABORATÓRIÁ Nohavice

  • Materiál: Bavlna+Nepremokavá vrstva+Toweling materiál

    Vrstva: 3 vrstvy zmes

    Pohlavie: Chlapec&Dievčatá

    Veľkosť: 8 0,90,100

    Len Pre Referenčné Účely!

    80(0-1 rok): Dĺžka 80 CM,

    90(1-2 roky): Dĺžka 90 CM,

    100(2-3 roky): Dĺžka 100 cm,

    Farba: 3 skupina farieb: modrej farby, oranžovej farby a ružovej farby.

    MIN& Balenie : 3ks pre jednu farbu s jedným veľkosť!

    1. O Balenie&Poštovné -Budeme sa snažiť čo najlepšie pack každej objednávke v dobrom stave pred dodaním. Ale nemôžeme zaručiť package sú stále v dobrom stave, keď ho dostanete, pretože správnej interpretácie a dlhé vzdialenosti prepravy. Takže ak zistíte, že balíček rozbité, keď ju dostane, prosím, informujte sa dôkladne, ak tento tovar je v dobrom stave. Ak nie, prosím, nie prihláste sa a fotografovanie pre nás. Po registrácii sme sa nebude zodpovedný za akékoľvek nároky. -S cieľom zabezpečiť dostanete vašu objednávku bez dane alebo platenie málo dane pri importinng, budeme deklarovať ako 'GIFT' s nižšou hodnotou. Ak chcete, aby sme písať rovnakú hodnotu, ako ste zaplatili, alebo potrebujete faktúru, prosím, napíšte nám ak ste objednávku. -Prosím, uistite sa, že vaša poštová adresa ľavej správne, keď ste na mieste, poradí(vrátane úplné meno, úplná adresa, psč a telefónne číslo), položka sa bude posielať na adresu, ktorú ste zostáva LEN! Po objednávke shiped von, tam sa nemá šancu nič zmeniť, sme nebude zodpovedná za poskytovanie zlyhanie, pretože neúplná adresa informácií! -Náklady na dopravu neobsahuje žiadne dovozné dane a cla, a kupujúci sú zodpovední za to.

    T on doba dodania sa môže líšiť na rôznych krajín, najmä počas ŠPIČKY(ako Dovolenku Sezónny) alebo NEOČAKÁVANÉ FAKTORY(ako Poveternostné Podmienky, Štrajk, Colné Zadržiava, Vojny atď.). Prosím, vyberte si právo prepravu spôsobom podľa vašich podmienok(Čína Príspevok je najviac hospodárske spôsoby, ale aj najpomalší spôsob ).

    Nižšie sú predpokladaná dodacia lehota pre rôzne spôsoby dopravy, že si môžete vziať na odkaz: 2.Záruka a Vráti -Ak zistíte, že je rozdiel s popisom v našom obchode, môžete nás kontaktovať na uznesenie a zaslať tovar späť, ak je to potrebné. Ale okrem náhradu škody, poštovné a manuálne zle doings, ktorý je mimo našej kontroly. Po schválení, vrátime časť alebo celú tovaru peňazí. Prepravu z a späť náklady sa nevracajú. 3 spätnú Väzbu: -Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu a 4-5 hviezdičiek ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívna spätná väzba(1-3 star ohlasy). My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

    Štítky: látkové plienky, Dieťa Tréning Nohavice, dieťa plienky, Lacné látkové plienky, Vysoko Kvalitné detské tréning nohavice, Čína dieťa plienky Dodávateľov.

  • Recenzie (3)

    • Lill Capo

      beautiful, high quality stitched. absorb as but bad, after several washings may will be better.

    • Res198k5

      as the photo. not маломерки

    • Akhmetbu0q

      description all-match. quality is good. satisfied order. size 90 cm заказывала. подошли худенького weight 12 kg baby on good. more have запасик small.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty