Hot Predaj Mužov Traky s tlačidlo Pánske Oblek Traky Hot Predaj Mužov Traky s tlačidlo Pánske Oblek Traky Hot Predaj Mužov Traky s tlačidlo Pánske Oblek Traky Hot Predaj Mužov Traky s tlačidlo Pánske Oblek Traky Hot Predaj Mužov Traky s tlačidlo Pánske Oblek Traky Hot Predaj Mužov Traky s tlačidlo Pánske Oblek Traky

Hot Predaj Mužov Traky s tlačidlo Pánske Oblek Traky

€7.41
Skladom
w59340

    Veľkosť Balenia: 28cm x 15cm x 5cm (11.02in x 5.91in x 1.97in)
    Hmotnosť Balenia: 0.28kg (0.62lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Materiál: Polyester
  • Pohlavie: Muži
  • kožené časť materiálu: pu
  • Položka Dĺžka: 44inch
  • Pásy Veľkosť: 44
  • dĺžka pásu: 110 cm
  • Štýl: Aktívne
  • kožené časti farba : Čierna
  • Miesto Pôvodu: Zhejiang, Čína (Pevninská Časť))
  • Pásy Materiálu: Elastické
  • Položka Druh: Traky
  • Vzor Typ: Prekladané
  • Číslo Modelu: 2HDLY0005
  • Oddelenie Meno: Dospelý

  • Položka Druh: Pánske Traky s tlačidlo, pánske Oblek Traky

    Vzor Typ: Tlačidlo

    Štýl: Módne

    Farba:zobraziť ako obrázok

    Názov Značky: Shunshizhen

    Pohlavie: Muži

    Materiál: vysoko kvalitná elastická

    Široká: 3,5 CM

    Dĺžka:110 CM

    Číslo položky: 2HDLY0007

    Plne elastické a nastaviteľné, ako sa vyžaduje

    S 4 klipy a 2 dĺžka nastavovacie pridať odolnosť

    Ľahko pripojiť nohavice s 4 klipy

    Ideálny pre T-tričko,džínsy,nohavice a pod.

    Položku detaily:

    Vitajte v našom obchode! Sme profesionálny po celom svete veľkoobchodná spoločnosť. Vysoká kvalita produktov, primerané ceny, vynikajúce služby zákazníkom, a spoľahlivého úverového ratingu je náš princíp.

    1, Pls láskavo nechajte správu o dĺžke, čo potrebujete, keď si miesto poriadku,veľmi pekne vám ďakujem.

    2, Ak máte akúkoľvek otázku, pls, neváhajte a opýtajte sa nás,odpovieme vám hneď ako to bude možné,ďakujeme, že ste si nakupovanie tu.

    3, Platbu Popis

    Akceptujeme platby cez 1)Alipay, 2)Bankovým prevodom

    4, Celková čiastka splatná zahŕňa konečné aukčná cena plus S&H(Poštovné a balné).

    VEZMITE PROSÍM NA VEDOMIE:

    a) Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poštovné a balné. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

    b) Prosím poraďte sa so svojím krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

    5, uveďte vaše špeciálne požiadavky (farby, obaly, v hodnote vyhlásenie, atď.) v sekcii poznámky keď si vykonať platbu.

    6, Poistenie: Kupujúci sú zodpovední za všetky poisťovne, ktoré majú pocit, je potrebný.

    7, Doprava Popis

    Pre prepravu, sme loď, prostredníctvom DHL express lodnej dopravy zvyčajne 4-7 pracovných dní závisí od krajiny doručenia.

    :asi 10-15 pracovných dní Ázia,Západná Euro,Noth Amerike a trvať okolo 20 až 30 pracovných dní, Južná Amerika,Stredný Východ Euro,Afrika. Po tom, čo sme odoslať tovar, sme si poradiť, aby ste DHL tracking č., môžete si to overiť online po dvoch alebo troch dní. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom. Časy prepravy, môže byť trochu oneskorené počas prázdnin. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

    8, Plsease uistite sa, skontrolovať vašu adresu, pred uskutočnením platby.Akonáhle sa vaša platba bola odoslaná,sme nemôže zaručiť, vašu adresu zmena sa prejaví.

    9, Výmenný len

    1)Ak nie ste spokojní so svojím nákupom si môžete vymieňať táto položka,kupujúci je resposible pre všetky ďalšie poplatky za doručenie.

    2)kupujúci musí kontaktovať nás a to do 3 dní od doručenia, ak budú chcieť vymeniť chybný alebo incorrected položky.

    10, Vrátiť Popis

    1)Máte 7 dní, kontaktujte nás na vrátenie to od dátumu, kedy ste ho získali. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, má sa za to, ako sa používa a my vám nie je problém vám vrátenie alebo výmenu.

    2)Chybné položky sa musia vykazovať a vrátil sa do usa v rámci záručnej doby jedného mesiaca (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a musíte nám, s sledovacie číslo. Nemôžeme opraviť alebo vymeniť položky s uplynutou platnosťou záruky.

    3)vrátime vám po prijatí položky v jej pôvodnom stave, po oboch Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.planetsport.sk. Alebo môžete mať výmenu.

    4)návratový by mal byť zaplatená kupujúcim.

    11, spätná Väzba

    1)Ako kupujúci, máte všetko najlepšie výhody, a my sa len pozrieť na vašu láskavú postive spätnú väzbu, ako vrátiť. Hlboko vážime vašu podporu.

    2)prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.

    3)Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Žiadame, aby ste nás kontaktovali hneď PRED vami, dajte nám negatívne nervovej spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

    Štítky: pánske traky, traky s tlačidlami, podväzky mužov, Lacné pánske traky, Vysoká Kvalita traky s tlačidlami, Čína podväzky mužov Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Locuraabsoluta

      //ru good. winter despite holidays, product st petersburg arrived within 22 days. track number trackable. hardware strong and reliable. заявленному color matched. attention please, pu leather. попался me product, not stitched smoothly, seller made discount. with yours. //en good day. the winter despite holideys 22 days for petersburg st. to delivered eas product the. tracked is the tracker. accessories reliable and strong. stated same is the color as the. be careful, synthetic leather is the. i got exactly not stitched a product, discount made the seller and a. yours faithfully.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty