Mini zoom LED baterka cree q5 lampada led lanterna lampa Pocket torch linterna svetlo klassiker Spona na svetlo používať aaa Mini zoom LED baterka cree q5 lampada led lanterna lampa Pocket torch linterna svetlo klassiker Spona na svetlo používať aaa Mini zoom LED baterka cree q5 lampada led lanterna lampa Pocket torch linterna svetlo klassiker Spona na svetlo používať aaa Mini zoom LED baterka cree q5 lampada led lanterna lampa Pocket torch linterna svetlo klassiker Spona na svetlo používať aaa Mini zoom LED baterka cree q5 lampada led lanterna lampa Pocket torch linterna svetlo klassiker Spona na svetlo používať aaa Mini zoom LED baterka cree q5 lampada led lanterna lampa Pocket torch linterna svetlo klassiker Spona na svetlo používať aaa

Mini zoom LED baterka cree q5 lampada led lanterna lampa Pocket torch linterna svetlo klassiker Spona na svetlo používať aaa

€24.28
Skladom
w6045

    Veľkosť Balenia: 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.025kg (0.06lb.)
  • Lumen: Šesťsto
  • Názov produktu: Mini baterka
  • farba: Čierna
  • Emitting Farby: žiadna batéria
  • Typ Batérie: AAA
  • Osvetlenie Vzdialenosť: < 50 m
  • Nabíjačka: Nie Je Uplatňované
  • Zdroj Svetla: LED Žiarovky
  • Číslo Modelu: AHS111A1
  • Názov Značky: HEDELI
  • Nepremokavé: Áno
  • Zoom: Áno
  • Model LED Korálky: Q5
  • Materiál Telesa: Hliníkové Zliatiny
  • Prepnutie Režimu: Priblíženie
  • Baterka Typ: Prenosné,Poľovníctvo, Cykloturistika, Lezenie, Kempovanie a Vonkajšie
  • Farba Tela: Čierna
  • Podpora Stmievač: Jeden súbor
  • Funkcia: Tvrdé, Ľahké,Odolné Voči Otrasom,Sebaobrany
  • Príkon: 5W
  • Certifikácia: RoHS,CCC,CE
  • Položka Druh: Blesky
  • Ohnisková Vzdialenosť: Nastaviteľné

  • Popis Produktu

    Funkcie

    Vyrobené z aero triedy hliníkovej zliatiny Robustný HAIII vojenskej triedy hard-eloxovaný Anti-odkaz dizajn zabraňuje náhodnému poškodeniu vnútornej elektroniky Nepremokavé v súlade s IPX-6 použitie 1 x AAA batérie ( Tento produkt nie si zaslúži batérie, môžete si kúpiť AAA batérie lokálne )

    Predávajúci Oznámenie

    O Farebný Nesúlad Rozdiely vo farbe môžu pretože v niektorých iných dôvodov, ako je napríklad farba odraz v zrkadle,Osvetlenie pozadia atď.Avšak ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby, Prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

    O Nás akceptujeme vlastný dizajn a zmiešané veľkoobchod,sľubujeme poskytnúť najlepšiu kvalitu produktov,najlepšie ceny a najlepšie služby. Sme neustále zavádzať nové vzory, ktoré zodpovedajú medzinárodné štandardy trhu. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pre ďalšie informácie. Profesionálne logistické obaly na výrobu produktov, ktoré sú bezpečnejšie dopravy. Ak máte akékoľvek požiadavky na balenie, prosím, kontaktujte nás, Ak potrebujete tovar naliehavo, prosím, zvoľte spôsob dopravy, DHL, alebo EMS a venovať osobitnú dopravu. S cieľom zabezpečiť prijatí vašej objednávky s bez dane alebo nižšie dane pri dovoze, budeme deklarovať ako darček a nízkou hodnotou sa vyhlási,ak všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

    Návrat Politiky garantujeme svoj nulové riziko nákupné skúsenosti tu. Ponúkame vám vrátime plnú sumu, aby ste,ak výrobok má akékoľvek problémy s kvalitou. Ak nie ste spokojní s akékoľvek otázky týkajúce sa našich výrobkov okrem toho, kvalita výrobkov, ktoré chcete zmeniť položky, alebo vrátenie tovaru. Mali by ste zaplatiť dodatočné prepravné poplatky, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

    Spätná väzba Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby. Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produkt alebo službu, ďakujem moc!! Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne alebo negativefeedback. Budeme tryour najlepšie vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu. Ďakujeme, že ste!! O HEDELI

    Pretože jeho jedinečné inovácie, dizajn a vynikajúcu performace,HEDELI stal popredný výrobca

    svet v high-end baterku .Prinášame najviac vynikajúce výskumu a vývoja elít spolu,s ich hlbokých skúseností s výskumom a skutočných outdoorových skúsenosti sprievodca HEDELI baterka dizajn,zabezpečiť, aby poskytovali maximálnu ochranu pre ľudí, ak je niekto chytený v zlom počasí a tmy situácie .inovácie,spoľahlivé,vysoko performace a presné proces stať popredné Funkcie HEDELI produkty .Na produts

    sú široko používané v High-end oblasti, ako vonkajšie ,Občianskych, priemyselných,dar, a tak ďalej.

    Akceptujeme vlastný dizajn a zmiešané veľkoobchod,sľubujeme poskytnúť najlepšiu kvalitu produktov, najlepšie ceny a najlepšie služby. Sme neustále zavádzať nové vzory, ktoré zodpovedajú medzinárodné štandardy trhu. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pre ďalšie informácie

    Platby

    _________________________________________________________________

    Prijímame len ESCROW platby! Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom v platbu, prosím

    Musíme prijímať platby 7 dní po ukončení aukcie, ktorý sa skončil.

    Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa, v ESCROW je správne. Len budeme sledovať vašu adresu uvedenú v ÚSCHOVY úhrady za zásielky. Ak nie je žiadny rozdiel, prosím poznačte si do ÚSCHOVY alebo nechajte nám správu okamžite prezrieť. Vezmite prosím na vedomie, že NIE sme LOĎ PO BOX.

    Doprava

    _________________________________________________________________

    Zvyčajne sme proces objednávky do 3 pracovných dní po prijatí vašej úhrady. (Vylúčiť víkendov a sviatkov).

    Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé a cenovo dostupný spôsob, ako prepravných služieb, avšak medzinárodné dodávky je vysoko závislá na kuriérskej spoločnosti a miestne obyčaje. Doručovacia doba je zvyčajne 15-25 dní. Z dôvodu určenia a iné faktory, môže trvať až 30 dní. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pre ďalšiu pomoc, ak položka nie je dorazil po 30 dní.

    Všetky www.planetsport.sk položky by mohli byť odoslané do všetkých kútov sveta. Budeme poskytovať podrobnosti o zásielke, aby ste po dodaní položky.

    Štítky: led baterka cree q5, Zoom Led blesk, baterka cree, Lacné led baterka cree q5, Vysoko Kvalitný zoom led blesk, Čína baterka cree Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Kindr4life

      lamp cool, very bright shining. zoom and have. operation mode включеном but not more than 15 minutes... rest on off just then hour. as not жрет and battery a more. need to change every day

    • Gizem0707

      Accurately made; good shape, no sharp corners; good tight switch. You can unscrew the lens, head and switch. Bright and small; you don't feel it in the jeans pocket. Recommend; good value for the price.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty