PRONA micro turner otáčanie,orezávanie,otočný ovládač,mikrometer gombík,microcalliper,mikrometer strmene, pre automatické striekacie pištole PRONA micro turner otáčanie,orezávanie,otočný ovládač,mikrometer gombík,microcalliper,mikrometer strmene, pre automatické striekacie pištole PRONA micro turner otáčanie,orezávanie,otočný ovládač,mikrometer gombík,microcalliper,mikrometer strmene, pre automatické striekacie pištole PRONA micro turner otáčanie,orezávanie,otočný ovládač,mikrometer gombík,microcalliper,mikrometer strmene, pre automatické striekacie pištole PRONA micro turner otáčanie,orezávanie,otočný ovládač,mikrometer gombík,microcalliper,mikrometer strmene, pre automatické striekacie pištole PRONA micro turner otáčanie,orezávanie,otočný ovládač,mikrometer gombík,microcalliper,mikrometer strmene, pre automatické striekacie pištole

PRONA micro turner otáčanie,orezávanie,otočný ovládač,mikrometer gombík,microcalliper,mikrometer strmene, pre automatické striekacie pištole

€51.10
Skladom
w6169

    Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.3kg (0.66lb.)
  • Číslo Modelu: micro turner
  • Otáčky Bez Zaťaženia: 10
  • Maximálny Krútiaci Moment: 10
  • Názov Značky: SAWEY
  • DIY Dodávky: Farba & Zdobenie
  • Priemerná Spotreba Vzduchu: Dvesto sedemdesiatich
  • Druh: Vzduchové Trysky

  • Guangzhou SAWEY Sprej Manufacturing Co.,S.r.o. bola založená v roku 2007, v ktorej je profesionálny výrobca pre sprej nástroje a striekaním. Pretože bolo preukázané, že špecializuje na vývoj sprej konečnú úpravu, aby spĺňali priemysel trend automatické sprej dokončovacie, riadi trh, sme importe automatické & ručná sprchová zbrane a nástroje z Japonska, Taiwanu & Švajčiarsko, poskytovať efektívne & superior sprej nástroje na pevninskej číne zákazníkov; medzitým sme export striekacie pištole našej vlastnej ochrannej známky "SAWEY" do zámoria.

    Naši zákazníci sú z odvetvia elektronických, elektrických spotrebičov, chemické, obuvi, stroje, keramické výrobky, potraviny, sklo, nápojov, medicíny, balenie, papier na výrobu textilu, architektúry, auto, kovov, odlievanie, kože atď.

    Dnes medzinárodnom trhu súťaže sa stáva viac a viac divoký, budeme aj naďalej koná v zásadou "žiť na kvalitu, súvislosti na službu", ak chcete vytvoriť skvelý budúcnosti s priateľmi všetkých odvetviach...

    Robíme OEM pre všetky značky u poskytnúť na striekacie pištole a my sa export v najvýhodnejšia cena & podmienok do krajín celého sveta.

    Sme kladie dôraz na kvalitu produktov, držať dôveryhodnosť & spokojnosti zákazníka, sme dôveryhodný podniku. Trváme na tom, vytváranie win-win business stave so všetkými zahraničných zákazníkov.

    aplikácie:

    auto striekacia pištoľ : WA-100, WA-200, LRA-200, WRA-101, WRA-200, LPA-101, LPA-200....

    PRONA auto striekacia pištoľ: RA-100, RA-200, RAL-100, RAL-200, RARL-100, RARL-200, RAR-101, RAR-201...

    balenie: 1PC/plastové okno

    materiál: nehrdzavejúca oceľ

    n.w./ks v krabici: 115g

    Pozornosť & podmienok:

    1) Môj co (Guangzhou SAWEY Sprej Manufacturing Ltd.) & továreň sa nachádza v Guangzhou v Číne, ak u návšteve Guangzhou, pre Canton Fair snáď alebo akejkoľvek príležitosti, vítame vás na návštevu našej show priestor pre väčšie obchodné príležitosti, akceptujeme aj doprava po mori, pre náklad. Sme skutočný výrobca, ktorý ponúka najlepšie ceny a vynikajúcej kvality.

    2) Môj mobilný 86-138 2613 4310 Joyce.

    3) Všetky tovary nezahŕňajú Čínsky Faktúru ALEBO faktúru s DPH. Ponúkame Performa faktúry & faktúra ak je to potrebné.

    4) Tovar bude odoslaný po prijatí objednávky. V prípade nedostatku zásob budeme informovať u bez zbytočného odkladu alebo peniaze späť.

    5) Všetky striekacie pištole budú testované s vodou pre kontrolu kvality pred balené & bude zabalený bezpečne. Zaručujeme, všetky odoslané striekacie pištole sú dobré v kvalite & atomizáciu. Povesť je náš život; rok spokojnosti je to, čo sme pokračovať.

    6) Všetky tovary, ktoré majú 1 rok záruka kvality, údržby na celý život. Po 1 roku, náhradné diely budú predávať na kupujúceho v cene kurzu. V rámci 1 rok, ak je zbraň, rozbité alebo máte problémy s kvalitou, pls vrátiť zbraň ma & pozriem a nahradiť u s nové zbrane, pls znášať nákladnej prepravy, keď u vrátiť & budem znášať nákladnej keď som sa poslať u.

    7) Pre expresnú prepravu, teraz "UPS Worldwide Urýchlené" ponúka 45% zľava na zľavu, pre drahé tovaru, ako je ten náš, odporúčame vám použiť express skôr ako Post Vzduchu Parciel, ktoré budú mať niekedy stratený.

    8) Ak u prijímať zásielky, pls skontrolujte vzhľad skôr, než u znamenie, u má právo odmietnuť príjem, ak u nájsť balík je nefunkčné. Ak u prihláste sa a po nájsť tovar rozbité v balíku, je to ťažké požiadať express co na vrátenie & nie sme zodpovedný za stratiť.

    9) Rôzne monitore počítača sa môže zobraziť farebný rozdiel, obrázok je len pre referenčné, pls, aby objekt ako štandard.

    10) Pls kontaktujte ma pre nové nákladné chg v prípade, rok qty je viac ako 10pcs, pre viac qty, kontaktujte ma, budem ponúkajú lepšie ceny.

    Štítky: strmeň mikrometer, spinner gombík, strmeň sprej, Lacné strmeň mikrometer, Vysoká Kvalita spinner gombík, Čína strmeň sprej Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty