Hliníkové Zadných Cestujúcich Stupačky Pre YAMAHA YZF R6 2003 2004 2005 Motocykel Nohy Kolíkov Sada S Držiakom Montáž

Hliníkové Zadných Cestujúcich Stupačky Pre YAMAHA YZF R6 2003 2004 2005 Motocykel Nohy Kolíkov Sada S Držiakom Montáž

€32.14 €27.32
Skladom
w61695

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 20cm x 17cm x 3cm (7.87in x 6.69in x 1.18in)
    Hmotnosť Balenia: 1.5kg (3.31lb.)
  • farba: striebro
  • Položka Druh: Noha Spočíva
  • Názov Modelu: Pre Yamaha YZF R6 2003 2004 2005
  • Názov Značky: MOCOFAIRINGS
  • Položka Hmotnosť: 1kg
  • Druh Materiálu: Hliník

  • Conditio n : 100% Zbrusu Nový Vysoko Kvalitný a odolný. Materiál : Vysoko Kvalitné Hliník Farba : (Ako na obrázku zobrazené.) Jednoduchá inštalácia Obutie: Rovnaký Ako Pôvodný Balík Zahrnuté: rovnaké ako fotky Ekonomiky Dopravy:

    Máme loď balík do 24 hodín po obdržaní jasné platby.

    Máme loď na www.planetsport.sk' adresu LEN. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v www.planetsport.sk je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

    Ak potrebujete rýchlo poštovné ,prosím, kontaktujte nás pre ďalšie poštovné pred jasným platby .

    Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkania cien.

    Pomôžeme zákazníkov zaúčtovanie položky v Číne Príspevku Registrovaný Air Mail alebo Hongkong leteckou Poštou podľa zákazníkov krajiny. Takže doba dodania je zvyčajne 20 - 35 dní. Ak je niečo, oneskorenie v procese prepravy, bude to trvať 35-45 dní delivere ihe položka k zákazníkom. Návrat Plicy:

    Všetky výnosy prijaté. Väčšina byť nové v pôvodnom obale.

    Vaše, by mali kontaktovať nás a to do 30 Dní po obdržaní tovaru.

    Vrátenie daný ako Peniaze Späť, alebo vymeniť.

    Návrat poštovné hradí váš kúpiť spätná Väzba: Prosím, zanechajte nám 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie(DSR) z 5stars po prijatí položky.

    Prosím, kontaktujte nás pred odchodom nás negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu , komunikácia sa môže vyriešiť 99.9% problémov, sme starostlivosti pre každého zákazníka.

    Ak odídete od nás žiadne neutrálne alebo negatívne spätné väzby bez akejkoľvek komunikácie s nami ,sme nebude nasledovať až vyriešiť akýkoľvek problém pre vás . (Pretože www.planetsport.sk zvážiť všetky neutrálne odozvu ako negatívnu spätnú väzbu ,nebudú odstránené žiadne ďalšie).Dúfam, Že Sa Na Vašu Spoluprácu. Vďaka Za Pochopenie!

    Štítky: Motocykel Nohy Kolíkov, Nohy kolíkov, motocykel nohy, Lacné motocyklové nohy kolíkov, Vysoká Kvalita nohy kolíkov, Čína motocykel nohy Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty