LCD Displej pre Xiao Redmi Poznámka 4 Médií Tek Heliograf X20 LCD Displej+Dotykový Displej Nahradenie Digitalizátorom. Montáž LCD Displej pre Xiao Redmi Poznámka 4 Médií Tek Heliograf X20 LCD Displej+Dotykový Displej Nahradenie Digitalizátorom. Montáž LCD Displej pre Xiao Redmi Poznámka 4 Médií Tek Heliograf X20 LCD Displej+Dotykový Displej Nahradenie Digitalizátorom. Montáž LCD Displej pre Xiao Redmi Poznámka 4 Médií Tek Heliograf X20 LCD Displej+Dotykový Displej Nahradenie Digitalizátorom. Montáž

LCD Displej pre Xiao Redmi Poznámka 4 Médií Tek Heliograf X20 LCD Displej+Dotykový Displej Nahradenie Digitalizátorom. Montáž

€16.90
Skladom
w62179

    Hmotnosť Balenia: 0.2kg (0.44lb.)
    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 20cm x 11cm x 5cm (7.87in x 4.33in x 1.97in)
  • Kompatibilné: Pre Xiao Redmi Poznámka 4
  • kvalita: Testované
  • Rozlíšenie Displeja: 1920x1080
  • Typ Dotykového Displeja: Kapacitný Displej
  • Veľkosť: 5.5 inch
  • Názov Značky: X-PARKLEET
  • Displej: > 3"
  • Číslo Modelu: Pre Xiao Redmi Poznámka 4
  • LCD Auta: Áno
  • farba: Black/White/Gold

  • Vitajte v našom obchode sme vám bude slúžiť verne. Sparkleet produkty jeden po druhom update. Ak existuje akékoľvek pomoc, kontaktujte nás, budeme radi, aby vám pomohol.

    DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE Prosím nezabudnite nainštalovať priamo akonáhle dostanete tovar. Pripojiť pomocou vášho telefónu môžete test po prvé, ak výrobok je normálne, potom nainštalovať, alebo nechať odborníkov o pomoc. Akékoľvek poškodenia alebo vady spôsobené nesprávnym prevádzky nie sú v pôsobnosti kvality. Prosím neotvárajte spor, je k úrazu. Komunikovať viac, uistite sa, že sme sa obe strany riešiť problémy dobre. Všetky tovaru, poslali sme mať naše súkromné pečiatku na zadok, prosím ponúkajú obrazu, keď je nejaký problém, ktorý by bolo lepšie mať videa ak chcete zobraziť problém v detailas.

    Ďakujem vám veľmi pekne za vašu dôveru, dúfame, že si svoj nákupný čas~

    LCD Displej pre Xiao Redmi Poznámka 4 Médií Tek Heliograf X20 LCD Displej+Dotykový Displej Nahradenie Digitalizátorom. Montáž

    Nákup A Poznámky K Inštalácii

    Na inštaláciu LCD Displeja a Digitalizátorom. Montáž s Prednej Bývania by mala byť vykonaná kvalifikovanou osobou . Nie sme zodpovední za škody spôsobené počas inštalácie.

    Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. Tovar bude 100% kontrolovať náš odborný inšpektor pred zásielka bude pevné a bude starostlivo skontrolovať pred zaslané Väčšina objednaný tovar bude odoslaný v rámci najbližších 24 -48 hodín po platbe je potvrdené. To zvyčajne trvá okolo 3 až 7 pracovných dní do express, a 15-30 pracovných dní v Číne Air mail na loď do vašej krajiny. DHL,UPS a Fedex zvyčajne trvá 3-7 dní, kým ste. EMS bežne dostať v 10-15 dní. Post Air mail za normálnych okolností dosiahnuť po celom svete v 15-30 dní.

    Touchworld je prevádzkovaný Shenzhen Witpart Obchodná Spoločnosť, ktorá je jedným z popredných veľkoobchod pre všetky mobilné telefónne náhradné diely v Čína Shenzhen. A máme službu viac ako 100 zámorských veľkoobchod a opravovne.

    Sme ocenili, ak by ste mohli dať nám 5 STAR spätnú Väzbu a nechať Pozitívnu spätnú Väzbu na sos po transakcia ukončená a my vám nejaké zľavy, alebo nejaký darček pre vaše ďalšej objednávke, Ak nie ste uspokojiť s našimi tovaru pls nenechávajte negatívne skôr, kontaktujte nás. Pls láskavo nás kontaktujte na náš e-mail, alebo on-line, kontaktujte nás. Ponúkame pre vás dobrým riešením.

    1. Raz zásielka prišla, prosím, SKONTROLUJTE, či výrobkov v DOBROM stave. Ak akékoľvek poškodenie z pacakge pls neprijímajú pacakge a spätnú väzbu k nám. 2. AK ste spokojní s produktmi po testovanie. POTOM môžete nainštalovať do telefónu. 3. Ak máte akékoľvek otázky, alebo nie je spokojný s naše produkty, Kontaktujte nás do 3 dní po tom, ako dostanete výrobky,Alebo spracujeme, že výrobky prijaté v dobrom stave, a funguje dobre ako je popísané vyššie.

    POZNÁMKA: O Deklarovaná Hodnota pre colné, Môžeme urobiť podľa zákazníkov požiadavka,ale NIE sme zodpovední za žiadne colné problém v cieľovej krajine, pretože Zle Deklarované Hodnoty.

    Štítky: LCD displej, Náhradné LCD displej, displej lcd dotykový displej, Lacné lcd displej, Vysoko Kvalitný lcd displej náhradné, Čína displej lcd dotykový displej Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty