Motor, Prevodový Hriadeľ komã © tou je 2p Behemoth Zotrvačníka Pilotný Príspevok HSP Pôvodné Hi Speed Diely Pre 1/10 RC Auto Motor, Prevodový Hriadeľ komã © tou je 2p Behemoth Zotrvačníka Pilotný Príspevok HSP Pôvodné Hi Speed Diely Pre 1/10 RC Auto Motor, Prevodový Hriadeľ komã © tou je 2p Behemoth Zotrvačníka Pilotný Príspevok HSP Pôvodné Hi Speed Diely Pre 1/10 RC Auto Motor, Prevodový Hriadeľ komã © tou je 2p Behemoth Zotrvačníka Pilotný Príspevok HSP Pôvodné Hi Speed Diely Pre 1/10 RC Auto Motor, Prevodový Hriadeľ komã © tou je 2p Behemoth Zotrvačníka Pilotný Príspevok HSP Pôvodné Hi Speed Diely Pre 1/10 RC Auto Motor, Prevodový Hriadeľ komã © tou je 2p Behemoth Zotrvačníka Pilotný Príspevok HSP Pôvodné Hi Speed Diely Pre 1/10 RC Auto

Motor, Prevodový Hriadeľ komã © tou je 2p Behemoth Zotrvačníka Pilotný Príspevok HSP Pôvodné Hi Speed Diely Pre 1/10 RC Auto

€1.24 €0.94
Skladom
w6310

    Veľkosť Balenia: 13cm x 11cm x 3cm (5.12in x 4.33in x 1.18in)
    Hmotnosť Balenia: 0.018kg (0.04lb.)
    Typ Jednotky: Pár
  • Číslo Modelu: 02065
  • Upgrade Diely/Príslušenstvo: výstroj
  • Názov Značky: RCAWD
  • Nástroj Dodávky: Montáž Category
  • Použitie: Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,
  • Pre Typ Vozidla: Autá
  • Materiál: kov
  • Štyri-Pohon kolesa Atribúty: Montáž
  • RC Diely a Accs: Motor, Súčasti
  • Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení: motor výstroj

  • Vitajte Na RCAWD

    2 ks 02065 Motora, Prevodovky, Hriadeľ komã © tou je 2p Behemoth HSP pôvodné Hi Speed Časti, zotrvačník, pilotný príspevok na 1/10 RC Model Auta Názov Produktu : zotrvačníka pilotný príspevok Pre RC Typ Vozidla : RC Auto Mierka : 1/10 Paliva : Nitro Pre Vozidlo Značky : HSP , Iné Značky Package Qty. : 2 KS ( Pár)

    Zákaznícky Servis 1. O Platbu v Súčasnosti, nasledujúce spôsoby platby, ktoré sú prijímané na www.planetsport.sk:Visa/MasterCard/Maestro, bankovým Prevodom, WebMoney, Yandex.Peniaze, Western Union,QIWI, DOKU, MercadoPago, Boleto, TEF, Ideálne, Giropay, Sofort Bankovníctva, Przelewy24, mobilný telefón pre ruský (MTC, MegaFon, vzdušná čiara, TELE2), American Express. Clik Sem Ak chcete Vedieť Viac https://icshall.alipay.com/hall/cateQuestion.htm?ccateId=452&pcateId=444&categoryId=452&language=en_US 2. O Dopravu Si môže zvoliť spôsob dopravy, chcete, ak ste objednávku . 3. Dochádzky spätnú Väzbu, Prosím, kontaktujte nás najskôr, ak budete mať akékoľvek problémy, na objednávku . Najlepšie služby budú ponúknuté.

    ____________________________________________________________________________________________________________________________

    O Produktoch, O, Farba : Kovové výrobky boli farebné anódovej oxidácii liečby . Niekedy farbu bude trochu iný ako anódovej oxidácii liečby . Dúfam, že viete, že pred objednávky. O Poškriabaniu : Pretože kov je veľmi ľahké byť poškriabaný. Kovové výrobky môžu byť niektoré vady na povrchu, ako sú nuly. Dúfame, že vaše pochopenie. O Rôznych Dávkový Proces: možno, že každá šarža proces bude nejaký différents s vzhľad, to nebude mať vplyv na produkty, pracovné. Dúfam, že viete, že pred objednávky.

    O Dodacia Adresa 1. prosím skontrolujte správnosť adresy pred objednávky . Ak potrebujete zmeniť adresu po objednávke , prosím zrušiť, a majú nové objednávky na správnu adresu . 2. prosím ponuku na adresu v anglickom jazyku. Analphabetic systém adresa nebude odoslaná zo strany lodnej spoločnosti . A to objednávku môžete zrušiť .

    www.planetsport.sk Premium Doprava Do Ruskej Kupujúceho 1. Prijímač Názov kaše byť pasu meno. 2. Mesiac hodnota by mala byť nižšia ako 1000 euro a hmotnosť by mala byť menej ako 31 kg . Alebo budete musieť platiť daň . 3. Množstvo produktov v jednej veľkosti alebo farby by nemala byť viac ako 5 ks . Alebo budete musieť platiť daň . 4. Potom, čo expedície Objednávky, prepravca vás bude žiadať ponúkajú číslo pasu , pas meno a pas Dátum Vydania . A vy budete musieť podpísať Colné odbavenie license agreement on-line.

    Kontaktujte nás pre vrátenie peňazí do 15 dní, ak nechcete dostať po 60 poštovné dní. Ponúkajú sledovacie číslo, ktoré má sledovanie informácie . Vadí ak výrobok byť rozdelené v preprave.

    Štítky: gears vojny akčné figúrky, časti oem, Výstroj Ložisko, Lacné gears vojny akčné figúrky, Vysoká Kvalita dielov (oem), Čína výstroj ložisko Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty