12V24V Auto Zásuvky pre zapaĺovač s 3 Cestu ,Otočná Auto Nabíjačka, USB, Uhol nastaviteľné, Farba: Čierna 12V24V Auto Zásuvky pre zapaĺovač s 3 Cestu ,Otočná Auto Nabíjačka, USB, Uhol nastaviteľné, Farba: Čierna 12V24V Auto Zásuvky pre zapaĺovač s 3 Cestu ,Otočná Auto Nabíjačka, USB, Uhol nastaviteľné, Farba: Čierna 12V24V Auto Zásuvky pre zapaĺovač s 3 Cestu ,Otočná Auto Nabíjačka, USB, Uhol nastaviteľné, Farba: Čierna 12V24V Auto Zásuvky pre zapaĺovač s 3 Cestu ,Otočná Auto Nabíjačka, USB, Uhol nastaviteľné, Farba: Čierna 12V24V Auto Zásuvky pre zapaĺovač s 3 Cestu ,Otočná Auto Nabíjačka, USB, Uhol nastaviteľné, Farba: Čierna

12V24V Auto Zásuvky pre zapaĺovač s 3 Cestu ,Otočná Auto Nabíjačka, USB, Uhol nastaviteľné, Farba: Čierna

€6.92 €6.22
Skladom
w63282

    Hmotnosť Balenia: 0.13kg (0.29lb.)
    Veľkosť Balenia: 13cm x 7cm x 2cm (5.12in x 2.76in x 0.79in)
    Typ Jednotky: kus
  • Názov Modelu: SD-1908
  • Položka Výška: 2cm
  • Položka Dĺžka: 13cm
  • Názov Značky: shunwei
  • Druh Materiálu: ABS
  • Rok: Dvetisíc šestnásť
  • Špeciálne Funkcie: NOVÉ
  • Položka Hmotnosť: 120g
  • Položka Druh: Zapaľovač Cigariet
  • Položka Šírka: 6cm
  • Externé Testovanie Certifikácia: CCC

  • detaily produktu :

    Názov produktu : 3 ZÁSUVKY ADAPTÉR S USB PRIPOJENÍM NABÍJAČKY

    Veľkosť : 13*6 cm

    Materiál :ABS

    Farba : čierna

    Pokyny :

    1, je To 3 otvor zásuvky. Maximálny výkon je 70W.Je vhodný pre 12V a 24V napájanie. Digitálnych zariadení môžete získať moc prostredníctvom jedného z pätice

    2 , predĺžená pätice má USB rozhranie. Poskytuje 5V napájanie forMobile ,media player , PSP, digitálny fotoaparát, atď.

    3 , Vložte do otvoru zapaľovača na cigarety v aute cigaretový zapaľovač, potom zapojte kontrolka, a či je zásuvka funguje správne, ak indikátor nesvieti, skontrolujte, či použitie skrat alebo burn out poistka zásuvky.

    UPOZORNENIE : Nie je na použitie prístroja cez 70W prostredníctvom konektora

    Zahrnuté položky :

    1 x Univerzálny cigaretter ľahšie

    Venujte pozornosť!

    1. Tovar vám bude vyhlásený za nízke hodnoty pomôcť kupujúci vyhnúť sa dovozné clo. Vo väčšine prípadov, kupujúci nebude zdaňovať colnými. Ale prosím poznamenať, že kupujúci je zodpovedný za všetky dovozné clo a miestne dane, ak existuje.

    2. Pracujeme aby sme splnili vaše požiadavky. Ale ak máte akýkoľvek problém, keď príjem zásielky, kontaktujte nás prosím na správu alebo Obchodný Manažér. Prosím neotvárajte sporu pred komunikovať s nami. Máme niekoľko kvalitných Zlato Predaj služby zákazníkom vás budeme kontaktovať do 24 hodín, bude vám najviac profesionálne spätnú väzbu.

    3. Pri dodanie, pozrite si prosím svoj pozemok predtým, ju podpísali. Ak zistíte, pozemok je abnormálne, môžete odmietnuť podpísať.

    O Preprave:

    1. Objednávky bude dodaný v rámci spracovania dní po zaplatení overenie. Na zabezpečenie ochrany kupujúcich a predávajúcich, to môže trvať 24 hodín na www.planetsport.sk na overenie platby.

    2. My len loď na potvrdenej objednávky adresu. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu

    3.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť.

    4. Ak ste nedostali vašu zásielku do 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

    Vrátenie A Vrátenie:

    1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní. ak sa chcete vrátiť to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7days. Je považovaný za používaný a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO RLACEMENT. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

    2.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

    3.Vrátime vám PLNÚ VYHRÁVAŤ VEĽKÉ SUMY, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene. PO Kupujúcemu a Predávajúcemu zrušiť transakciu z www.planetsport.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

    Štítky: pätica ovládanie, pätica svetelný, pätica panel, Lacné ovládanie zásuvky, Vysoká Kvalita pätica svetelný, Čína zásuvky panel Dodávateľov.

  • Recenzie (4)

    • Zamiatin M2003

      good the matte plastic nice. to seller.

    • Daniel Alfonso 1

      Very well packaged, almost indestructable!

    • Eagleseye999

      m 18 day delivery do, plastic убийственный smell, выветривается but quickly, изолентой заклеить to super bright led, packaging is good, included on spare fuse 10a.

    • Renan Gato Plasma

      long shipping europe.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty