Doprava zadarmo+Auto Can-bus OBD Speed Lock Odblokovať Prístroj Okno Bližšie Mirror Pre Toyota Land Cruiser 2010 - 2016 Doprava zadarmo+Auto Can-bus OBD Speed Lock Odblokovať Prístroj Okno Bližšie Mirror Pre Toyota Land Cruiser 2010 - 2016 Doprava zadarmo+Auto Can-bus OBD Speed Lock Odblokovať Prístroj Okno Bližšie Mirror Pre Toyota Land Cruiser 2010 - 2016 Doprava zadarmo+Auto Can-bus OBD Speed Lock Odblokovať Prístroj Okno Bližšie Mirror Pre Toyota Land Cruiser 2010 - 2016 Doprava zadarmo+Auto Can-bus OBD Speed Lock Odblokovať Prístroj Okno Bližšie Mirror Pre Toyota Land Cruiser 2010 - 2016 Doprava zadarmo+Auto Can-bus OBD Speed Lock Odblokovať Prístroj Okno Bližšie Mirror Pre Toyota Land Cruiser 2010 - 2016

Doprava zadarmo+Auto Can-bus OBD Speed Lock Odblokovať Prístroj Okno Bližšie Mirror Pre Toyota Land Cruiser 2010 - 2016

€15.65
Skladom
w63414

    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.3kg (0.66lb.)
    Veľkosť Balenia: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
  • Položka Hmotnosť: 0.5kg
  • Napätie: 12V
  • Položka Druh: Káble, Adaptéry & Zásuvky

  • Vhodné Pre Toyota Land Cruiser 2010 - 2015 Poznámka: 1.pri zadaní objednávky, prosím, povedzte mi, čo rok je vaše auto 2. povedz mi svoje auto ovládač, dvere sa tlačidlo zavrieť alebo otvoriť okná? Funkcie: 1.Statické pracovných napájanie: DC 12V 2. Statické pracovný prúd: 3. Vhodná pracovná teplota: -20-80 miera Funkčnej: 1. To sa zámok automaticky, keď vozidlo dosiahne viac ako 10KM/H 2. Odomknúť automaticky po motora zastavte a vypnite 3. Flash Lampy pri otváraní dverí auta, 4. Diaľkové zatvoriť okná 5. Diaľkové otvorené okná 6. Crycle zámok 7. Bočné zrkadlo krytu automaticky 8. To nebude zámok baby lock Dodacie Údaje : 1.Poslať položka sa do 5 pracovných dní(nie vrátane počas víkendov a sviatkov) podľa toho, čo dopravy dopravcu kupujúci vybrať 2.By Čína Príspevok Air Mail ,zvyčajne je potrebné 30-50 pracovné dni, aby sa dospelo na kupujúceho miestnej pošte 3.Bude aktualizovať sledovacie číslo na www.planetsport.sk. 4.Sedliak prevziať zodpovednosť za kupujúceho krajiny colnej alebo žiadne manipulačné poplatky , ako vzdialenej oblasti manipulačný poplatok,ect 5.Ak máte špeciálne pre hodnota položky, kliknite prosím na vedomie, alebo poslať správu na nás. Najlepší Servis A Záruka : 1. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše eBay ID. 2. Návrat poštovné platí Kupujúci 3.12 mesiacov Záruka Výrobcu za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mnth záruka, 4. Ak voda ísť do core,sme dont take responsibity na opravu alebo vrátenie alebo vrátenie peňazí . 5.Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa na nás v záručnej dobe (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. Spätná väzba : je pre nás veľmi dôležité. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

    Štítky: Odomknúť zámok, zámok pre okno, zámok pre auto, Lacné odomknúť zámok, Vysoko Kvalitný zámok pre okno, Čína zámok pre auto Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Cedric Chen94

      good quality! all. seller asked program, only without worked to all folding mirrors. because of the snow and ice afraid сломаются that. and it's, seller has performed request. all requested by my function folding mirror work and disabled.

    • Beutykat

      all working, thank you.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty