36V 72V JYQD_V7. 5 e motorových vodič doska/Výkon je veľký/Malý objem/Vysoké náklady výkon/ 36V 72V JYQD_V7. 5 e motorových vodič doska/Výkon je veľký/Malý objem/Vysoké náklady výkon/ 36V 72V JYQD_V7. 5 e motorových vodič doska/Výkon je veľký/Malý objem/Vysoké náklady výkon/

36V 72V JYQD_V7. 5 e motorových vodič doska/Výkon je veľký/Malý objem/Vysoké náklady výkon/

€14.84
Skladom
w6429

    Typ Jednotky: kus
    Veľkosť Balenia: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
    Hmotnosť Balenia: 0.1kg (0.22lb.)
  • Číslo Modelu: JYQD_V7.5E
  • Typ Motora: DC Motor

  • Vlastnosti produktu: pracovné napätie: 36 v - 72 v pracovný prúd: 15 rokov alebo menej jednotky výkon: 700 w alebo menej rýchlosť regulácie napätia: 0 v, 5 v PWM frekvencia regulácie otáčok: 1 KHZ - 10 KHZ pracovné teploty: - 40-85 ℃ práce vlhkosť: 90% RH alebo menej veľkosť: 63 MM široký a 42.5 MM 33 MM (ovládanie strane, na strane haly 2.54 zásuvky, motorové konci zásuvka pre 3.96) popis Funkcie: (1) s abnormálne ochrana proti preťaženiu a aktuálna funkcia ochrany (2) zablokovali-rotor funkcia ochrany, motor začať opakovane v priebehu 5 s nechráni stop pod podmienkou normálnej otáčania automaticky výstup, expedície port napätie VR na 0 v alebo zrušiť ochranu napájania priamo opäť electrify. (3) s mäkké commutation funkciu, táto funkcia je chrániť power tube v mnohých aplikáciách a účinok motora, zlepšiť životnosť disku a motor. (4) má funkciu rýchlosť otáčania pulzného výstupu signálu podľa rôznych každý kruh motor výstupný impulz, číslo je odlišné. (5) má zapnutá funkcia Poznámka: 6 power tube nie len na zadnej strane skrat, ak sa používa do 60 w nemusíte pridať chladiča, viac ako 60 w musíte pridať chladiča, bez chladiča jednotky účinnosť je nižšia, vo vysokej teploty budú trvalo poškodené! Oblasti chladiča v závislosti na pracovných okolnosť (odporúčame chladenie plochou viac ako 200 centimetrov štvorcových)! Inštalácia chladiča, keď je dôležité poznamenať, že späť 6 MOS rúry izolácie, izolácie, bude riadiť doska trvalé poškodenie. Návrh s izoláciou plátky, keď obe strany izolácie plátky plus tepelne vodivé Balík obsahuje:1* JYQD_V7. 5 e motorových vodič doska

    Doprava

    Pred vykonaním platby, prosím, uistite sa, že vaša adresa zhoduje s adresou, ktorú by ste chceli, aby sme loď. Ruský kupujúci treba napísať celé meno. Brazília kupujúci by nám CNPJ číslo CPF plný počet Po prijatí platby a zúčtované, váš výrobok bude dodaný čo najskôr. Všeobecne dodacia lehota je 15-40 dní . Ale Brazílie bude stáť viac dní, čas dodania závisí od colných a post doprava. Dovozné clá, dane a poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

    Návrat Politiky Sme sa zaviazali poskytnúť tie najlepšie služby zákazníkom možné. Ak z akéhokoľvek dôvodu ste spokojní s nákupom, kontaktujte nás a my vám pomôžeme s okamžité riešenie. Radi by sme na vyrovnanie všetkých problém priateľským spôsobom. Chceme zabezpečiť, aby ste spokojní s našimi položky. Ak z nejakého dôvodu chcete vrátiť tovar, kontaktujte nás, a to do 14 dní od dátumu dodania. Len nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom stave položky môžu byť kvalifikovaný pre návrat. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie expedičný poplatok.

    Spätná väzba Naším cieľom je poskytovať vynikajúcu kvalitu produktu a príjemné nakupovanie. Ak ste spokojní s našimi položku a službách, prosím dajte nám pozitívna spätná väzba a 5 star sadzby. Pošlite nám e-mail pred odchodom akékoľvek 1 alebo 2 hodnotenia, neutrálne alebo negatívne spätné väzby alebo otvoriť akýkoľvek spor. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a budeme robiť naše úsilie na vyriešenie problémov. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Ďakujeme vám za návštevu!

    Štítky: Motor Ovládač, motor ovládač napájania, vodič motorových, Lacné motorové ovládač, Vysoko Kvalitné motorové ovládač napájania, Čína vodič motorového Dodávateľov.

  • Recenzie (5)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty