Kelimi Vysokej Kvality v Automobilovom EMC Filtra Výstraha Cancellers HID Xenon Anti-RF Rušenie kondenzátor Dekodéry Kelimi Vysokej Kvality v Automobilovom EMC Filtra Výstraha Cancellers HID Xenon Anti-RF Rušenie kondenzátor Dekodéry Kelimi Vysokej Kvality v Automobilovom EMC Filtra Výstraha Cancellers HID Xenon Anti-RF Rušenie kondenzátor Dekodéry Kelimi Vysokej Kvality v Automobilovom EMC Filtra Výstraha Cancellers HID Xenon Anti-RF Rušenie kondenzátor Dekodéry Kelimi Vysokej Kvality v Automobilovom EMC Filtra Výstraha Cancellers HID Xenon Anti-RF Rušenie kondenzátor Dekodéry Kelimi Vysokej Kvality v Automobilovom EMC Filtra Výstraha Cancellers HID Xenon Anti-RF Rušenie kondenzátor Dekodéry

Kelimi Vysokej Kvality v Automobilovom EMC Filtra Výstraha Cancellers HID Xenon Anti-RF Rušenie kondenzátor Dekodéry

€13.19 €11.87
Skladom
w6603

    Typ Jednotky: veľa (2 ks/lot)
    Veľkosť Balenia: 3cm x 6cm x 4cm (1.18in x 2.36in x 1.57in)
    Hmotnosť Balenia: 0.4kg (0.88lb.)
  • MIN: 2 ks/veľa
  • Položka Druh: Svetlo Sourcing
  • Nepremokavé: Áno
  • Žiarovka Typ: 9006/HB4,H1,H3,H4,H8/H9/H11,880/881,H7,9005/HB3/H10
  • Shockproof: Áno
  • HID upozornenie canceller: Áno
  • EMC Filter: eliminuje rušenie RF na autorádia
  • Xenónové Svetlomety Typ: Jeden Xenónové Svetlomety
  • Zdroj Svetla: Xenon
  • Farebná Teplota: 6000K
  • Xenónové Svetlomety, Model: 9005(HB3)
  • Príkon: 35w-55w
  • Materiál: Hliníkové PVC
  • Model Auta: Pre BMW BENZ atď
  • Názov Modelu: HID Xenon Upozornenie Canceller EMC Filter kábel
  • Napätie: 12V
  • Auto Maker: Pre VW BMW BENZ AUDI FORD A TAK
  • Auto Značky: Všetky Auta
  • Názov Značky: KE LI MI

  • HID Kvalitný Anti-RF Rušenie EMC Filtra Výstraha Cancellers - ...

    Informácie O Produkte

    EMC Filter eliminuje rušenie RF na autorádia

    Obsahuje Odpor & Kondenzátor, aby sa zabránilo chybové hlásenie a eliminujú blikanie problém

    Jednoduchá Inštalácia, Žiadne Úpravy Potrebné. Jednoducho ju pripojte medzi balast a zásob postroj.

    EMC Filtra Výstraha Canceller je kompatibilný prakticky so všetkými aftermarket jeden lúč SKRYL súpravy na prestavbu

    Vysoká Kvalita EMC Filtra Výstraha Cancellers

    Popis Produktu

    HID Vysokej Kvality EMC Filtra Výstraha Cancellers

    Svetlá blikajúce? "Bulb-out" výstražné svetlo na prístrojovej doske? Blikanie je spôsobené preto, HID Xenónové žiarovky spotrebujú menej energie, než pôvodné halogénové žiarovky. Takže vaše vozidlo, počítač zmysly spodný prúd, a si myslí, že žiarovka je vonku. To spôsobí, že "bulb-out" chyba upozornenie na palubnej doske. Počítač sa pokúša napraviť situáciu vypnutím a reigniting svetlá, dáva blikanie alebo bliká účinok na predné svetlomety. Upozornenie canceller obsahuje odpor a kondenzátor, ktoré simulujú aktuálne zaťaženie halogénová žiarovka, čím sa zabráni žiadne chybové hlásenie alebo blikanie. Hoci tento problém sa môže vyskytnúť v každom vozidle s počítačom riadená svetlá, výstražné cancellers sú najčastejšie potrebné pre Európske autá ako BMW, Audi Mercedes atď. a niektoré Americké autá, ako napríklad Chrysler Dodge Jeep atď.

    Nemôžem počúvať rádio, keď zapnete váš HID je? Toto je elektromagnetické rušenie rádiových frekvencií. Tento EMC Filter je navrhnutý tak, aby odstrániť toto rušenie.

    EMC Filtra Výstraha Canceller je kompatibilný prakticky so všetkými aftermarket jeden lúč SKRYL súpravy na prestavbu

    EMC Filter eliminuje rušenie RF na autorádia

    Obsahuje Odpor & Kondenzátor, aby sa zabránilo chybové hlásenie a eliminujú blikanie problém

    Vysoko Kvalitných materiálov pre maximálnu odolnosť a výkonnosť

    Jednoduchá Inštalácia, Žiadne Úpravy Potrebné. Jednoducho ju pripojte medzi balast a zásob postroj.

    Vyhovuje všetkým jediný lúč žiarovky - H1, H3, H4, H7, H8, H9, H10, H11, H13, 5202, 880, 881, 9004, 9005, 9006, 9007

    Obsahuje : 2x HID Vysokej Kvality EMC Filtra Výstraha Cancellers

    O Nás

    Naša spoločnosť bola založená v januári 2012. Odvtedy sme boli odhodlaní poskytovať spotrebiteľov a obchodníkov po celom svete s priamym prístupom na stovky pôvodných shopfloors po Ázii cez naše internetové kanály. Sme pridať, profesionálne hodnoty v procesoch kúpy, továreň-direct sourcing, prezentácie produktov, kontrola kvality a plnenie.

    Máme viac ako 300 kolegov vývoj a riadenie túto platformu. Náš manažment tím má viac ako 10 ročnými medzinárodnými skúsenosťami vo výrobe činnosti, vedenie firiem a e-commerce.

    Boli sme odmenení impozantný rast. Sme slúžili viac ako milión zákazníkov na celom svete, a my sme manipulácia tisíce maloobchodných a veľkoobchodných objednávok denne.

    Spokojnosť Zákazníka

    Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Platby

    Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.planetsport.sk ako je PayPal, platobné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union). Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe www.planetsport.sk, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým. Doprava

    1). Prepravné náklady a Čas v tranzite : Kliknite na tlačidlo "Shipping Čas a Náklady" na karte na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje. Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií.

    2). Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu. Väčšinou, spracovanie čas môže byť 2 až 7 pracovných dní. Návrat Politiky

    Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte nás kontaktovať do 14 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave. Spätná väzba

    Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme!

    Štítky: Upozornenie Canceller, HID XENON, hid canceller, Lacné upozornenie canceller, Vysoká Kvalita hid xenon, Čína hid canceller Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Jopablo15

      продовцу thank you, it all. gregarious,-it after the advised to buy it.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty