Doprava zadarmo 1PC Squre štyri duté ramienka 14*250 mm U typu&Veľké ploché elektrické Kladivo, sekáč na betón/tehla/steny drážkovanie Doprava zadarmo 1PC Squre štyri duté ramienka 14*250 mm U typu&Veľké ploché elektrické Kladivo, sekáč na betón/tehla/steny drážkovanie

Doprava zadarmo 1PC Squre štyri duté ramienka 14*250 mm U typu&Veľké ploché elektrické Kladivo, sekáč na betón/tehla/steny drážkovanie

€8.23
Skladom
w6628

    Veľkosť Balenia: 28cm x 12cm x 4cm (11.02in x 4.72in x 1.57in)
    Hmotnosť Balenia: 0.35kg (0.77lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Tvar Drieku: Námestie
  • dĺžka: 250 mm
  • DIY Dodávky: Obklady
  • Použitie: Muriva, Vŕtanie
  • Priemer Otvoru: U typu dláto, veľký plochý typ sekáč
  • Položka: 14*250 sekáč
  • Názov Značky: FUDO
  • Číslo Modelu: VD-EH14250FH
  • Byť použitý: s elektrické kladivo
  • Materiál: Vysoko Uhlíkovej Ocele
  • Druh: Jadro Vrtáka
  • farba: SIVÁ
  • Aplikácia: pre betón/stenu/tehla drážkovanie
  • Celková dĺžka: 250 mm

  • Popis Výrobku:

    Pevný legovanej ocele vyrobené námestie štyri duté ramienka elektrické kladivo, sekáč s týmito typmi.

    1. 14 mm*250 mm U typu dláto 1pc

    2. 14 mm*250 mm veľké ploché dláto 1pc

    Materiál: vrták telo 40Cr vŕtačku telo tvrdosť: HRC48 52

    Aplikácia :

    Mohol byť inštalovaný s štvorcových rukoväť rozhranie kladivo na: betón, kameň, tehla orgán vykonáva drážkovanie prevádzky, pre budovy, inštalácia vody a elektriny, domáce dekorácie, moderné DIY potrebné nástroje.

    Súvisiace Výrobky:

    Zobraziť Produkty

    1. U typu sekáč

    2. Veľké ploché dláto

    Zásielka Všetky položky budú odoslané v lehote do 3 pracovných dní od Čína príspevok alebo Hong Kong(alebo v Singapure) Air mail po zaplatení je jasné. Položky dorazí v 10-40 pracovných dní. Cla sa povinnosti a zodpovednosti občana vo vašej krajine, takže kupujúci by mal byť zodpovedný za akékoľvek dane a cla, ktoré vznikli. Napríklad, Laserové Ukazovátko je neprijateľné v niektorých krajinách. Preto, prosím skontrolujte vaše miestne colnej politiky starostlivo pred nákupom. Alebo, sme NIE je zodpovedná za akékoľvek zlyhanie dodávky súvisiace určenia colnej problém.

    Platby prijímame Alipay len. My len loď položka na vašu adresu( Ak ruskej kupujúcich, informujte, prosím, úplný názov.). Platba musí byť doručené do 3 Dní od dátumu nákupu. Prosím, zanechajte poznámka: pri spôsobe platby, ak máte nejaké špeciálne požiadavky (farba/veľkosť). Pokyny budú spracované okamžite a odoslané v rovnaký deň ako zvyčajne, tak neprijímame žiadne e-mail/Message poznámka pred alebo po mieste objednávky.

    Warranty & Vráti Všetky výrobky, ktoré predávame sú nové a právo, testované pred dodanie .Pozrite si prosím balíček starostlivo,keď ste prihlásení. Ak máte akékoľvek otázky alebo problémy s vašej objednávky, prosím, kontaktujte nás-budeme ich vyriešiť za vás. Naším cieľom je päť hviezdičkový služby a chcem, aby si bol šťastný - obdobia. Prosím, kontaktujte nás e-mailom alebo TradeManager ak ste nedostali položky do 30 dní, budeme kontrolovať ho s post office, a potom odoslať alebo vrátenie chýbajúce položky. Ponúkame 1-mesiac zadarmo náhradné. Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat. Upozornenie: nie je problém predplatených návratkou. Všetko sa vracia, musí byť v pôvodnom obale so všetkými baliaci materiál neporušené. Všetko sa vracia, musí byť zaslaný nákladnej predplatených zákazníkov a poistený. Objednávky odmietol na doručenie budú hodnotené všetky uplatniteľné poplatky za vyššie uvedené vrátane vrátiť poplatok, naše prepravné náklady a 25% doplnenie stavov poplatok.

    Spätná VÄZBA & NÁS KONTAKTOVAŤ, Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte a napíšte naše služby špecialistov 12 Hodín Denne, 6 Dní v Týždni. Odpovieme vám čo najskôr. Ak žiadna odpoveď do 24 Hodín(v pracovné dni), skontrolujte spam vo vašej e-mailovej schránky. Vysoko oceňujeme vašu POZITÍVNU spätnú väzbu. Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc. Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Servisu, normálne tak budeme snažiť v našich silách vyriešiť akýkoľvek problém. Prosím, NENECHÁVAJ negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, ak ste nedostali položky do 30 dní, pretože sme sa zmienili, dodacia lehota opakovane.

    Štítky: kladivo, sekáč, elektrické kladivo, sekáč, dutý sekáč, Lacné kladivo, sekáč, Kvalitné elektrické kladivo, sekáč, Čína dutý sekáč Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Rising As

      Good

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty