Atreus 1Pcs Auto opierky hlavy z nerezovej oceli pre Hyundai Creta I30 IX35 Volkswagen Polo VW Golf 4 7 5 Tiguan Kia Rio Sportage Atreus 1Pcs Auto opierky hlavy z nerezovej oceli pre Hyundai Creta I30 IX35 Volkswagen Polo VW Golf 4 7 5 Tiguan Kia Rio Sportage Atreus 1Pcs Auto opierky hlavy z nerezovej oceli pre Hyundai Creta I30 IX35 Volkswagen Polo VW Golf 4 7 5 Tiguan Kia Rio Sportage Atreus 1Pcs Auto opierky hlavy z nerezovej oceli pre Hyundai Creta I30 IX35 Volkswagen Polo VW Golf 4 7 5 Tiguan Kia Rio Sportage Atreus 1Pcs Auto opierky hlavy z nerezovej oceli pre Hyundai Creta I30 IX35 Volkswagen Polo VW Golf 4 7 5 Tiguan Kia Rio Sportage Atreus 1Pcs Auto opierky hlavy z nerezovej oceli pre Hyundai Creta I30 IX35 Volkswagen Polo VW Golf 4 7 5 Tiguan Kia Rio Sportage

Atreus 1Pcs Auto opierky hlavy z nerezovej oceli pre Hyundai Creta I30 IX35 Volkswagen Polo VW Golf 4 7 5 Tiguan Kia Rio Sportage

€13.22 €11.90
Skladom
w6775

    Veľkosť Balenia: 53cm x 53cm x 53cm (20.87in x 20.87in x 20.87in)
    Hmotnosť Balenia: 0.3kg (0.66lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Názov Značky: Atreus
  • Materiál: nerez+PU koža
  • Pre Vozidla Značky/Modelu: za UNIVERZÁLNU auto

  • Špecifikácie: Materiál: Nerezová oceľ+PU Kožené Vzpery otvor priemer: 1 cm/0.39" appr. (Odporúčame vám opatrenie stĺpci vŕtanie priemer vozidla opierky hlavy pred zakúpením.) Farba: Čierna+Strieborná Hmotnosť: 500g appr. Funkcie: Zabrániť oblečenie stať pokrčené, uchovávajte mimo pokrčený. Ideálne pre blúzky, obleky, saká, zvrchníky, atď. Jednoduchá inštalácia a nie zaberajú priestor interiéru auta, pohodlné a praktické. Ideálne pre cestovanie, podnikatelia a majitelia automobilov. Univerzálny pre väčšinu vozidiel. Package zahrnuté: 1 x Auto Vešiak

    Zásielky a Colných otázkach

    Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku. Pošleme položky, akonáhle je to možné, akonáhle sa vaša platba je dokončená.

    Vezmite prosím na vedomie, že cena nie je vrátane cla a DPH/GST.

    Pre mnohých krajinách, možno, že kupujúci bude musieť zaplatiť colné daň.

    Prosím, nenechajte sa zmiasť rozdiel medzi náklady na dopravu a colné daň, a nie nechať negatívnu spätnú väzbu z dôvodu colné daň. Vďaka za vaše porozumenie a podporu.

    PS: Rusko, USA, AU č colné daň.

    Záruka A Záručné

    Ponúkame na 1 mesiac zadarmo náhradné. Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

    Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti,pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

    Spätná väzba

    Vaša spokojnosť a postive spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

    Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

    Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, obráťte sa na nás prvý, pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

    Štítky: ramienka pre, vešiak z nehrdzavejúcej, vešiak na auto, Lacné ramienka pre, Kvalitný nerezový vešiak, Čína vešiak na auto Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Ozzyksk2

      holds on tight fits perfectly can hold my (heavy) wintercoat. very happy with it

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty