Ružová Sada Mix Ramienka Kabát Rack Príslušenstvo Pre Barbie, Oblečenie, Šaty, Oblečenie, Sukne, Topánky Bábika Predstierať, Že Hrať Dom Dievčenské Darček Hračka Ružová Sada Mix Ramienka Kabát Rack Príslušenstvo Pre Barbie, Oblečenie, Šaty, Oblečenie, Sukne, Topánky Bábika Predstierať, Že Hrať Dom Dievčenské Darček Hračka Ružová Sada Mix Ramienka Kabát Rack Príslušenstvo Pre Barbie, Oblečenie, Šaty, Oblečenie, Sukne, Topánky Bábika Predstierať, Že Hrať Dom Dievčenské Darček Hračka Ružová Sada Mix Ramienka Kabát Rack Príslušenstvo Pre Barbie, Oblečenie, Šaty, Oblečenie, Sukne, Topánky Bábika Predstierať, Že Hrať Dom Dievčenské Darček Hračka Ružová Sada Mix Ramienka Kabát Rack Príslušenstvo Pre Barbie, Oblečenie, Šaty, Oblečenie, Sukne, Topánky Bábika Predstierať, Že Hrať Dom Dievčenské Darček Hračka Ružová Sada Mix Ramienka Kabát Rack Príslušenstvo Pre Barbie, Oblečenie, Šaty, Oblečenie, Sukne, Topánky Bábika Predstierať, Že Hrať Dom Dievčenské Darček Hračka

Ružová Sada Mix Ramienka Kabát Rack Príslušenstvo Pre Barbie, Oblečenie, Šaty, Oblečenie, Sukne, Topánky Bábika Predstierať, Že Hrať Dom Dievčenské Darček Hračka

€2.81 €2.55
Skladom
w77698

    Hmotnosť Balenia: 0.055kg (0.12lb.)
    Typ Jednotky: veľa (12 ks/lot)
    Veľkosť Balenia: 30cm x 25cm x 2cm (11.81in x 9.84in x 0.79in)
  • Funkcie: Karikatúra, Vzdelávacie, Model, Mäkké, Darček
  • Veľkosť: Random clothes
  • Mfg Poradové Číslo: móda
  • Materiál: Handričku
  • Názov Značky: TNFAFFA
  • Číslo Modelu: Bábika Šaty, Kabát Rack
  • BJD/SD Atribút: oblek
  • Položka: 12PCS/Veľa Bábika Príslušenstvo
  • Pohlavie: Dievčatá
  • Formulár: 1/12
  • Bábika's výškou: Fit 30 cm Výška
  • Rozmery: Barbie Bábika/ 30 cm výška bábiky
  • Položka Druh: Bábika Príslušenstvo
  • Druh: Príslušenstvo
  • Upozornenie: Náhodné oblečenie

  • Ak chcete viac položiek,pls Kliknite na tlačidlo ,,,,

    , Počet: 12 Itams/Ks ( 5 Ks Krásne Party Oblečenie +2 Príslušenstvo Plastové Štátny Stojan + 5 Mix Štýl Doll Ramienka Pre Bábiku Barbie )

    Funkcia: Všetkých 12 Ks Bábika Príslušenstvo Štýl Nesmie Opakovať V Pakete

    Oblečenie Vyhovovali Štýlu Je Náhodné

    Vhodné Pre: Barbie Bábika /FR Bábika / Kurhn Bábika / Vintage Doll / a iné 28 CM-30 CM Bábiku(11.0"-11.8")

    Package Inclding: 5 Ks Krásne Party Oblečenie +2 Príslušenstvo Plastové Štátny Stojan + 5 Mix Štýl Doll Ramienka

    (Nie vrátane Bábiku, a ďalšie príslušenstvo)

    POZNÁMKA:

    1.Náš obchod doprava zadarmo spôsob, ako sú bežné paketové stream, nemožno vystopovať. Aby ste sa lepšie nákupný zážitok, dúfam, že kupujúci vybrať registrované logistiky, efektívnejšie a bezpečnejšie, nadväznosť, alebo ak si kúpite od našom obchode viac ako $ 7 snažíme sa uskutočňuje prostredníctvom registrované logistiky.Ďakujeme! ^_^

    2 .Vzhľadom k streľbe stave a Hardvérové Zariadenia ako monitor jas/kontrast nastavenie atď,môžu byť niektoré malé rozdiely medzi aktuálnou položkou a tón farieb obrázkov zobraziť.

    Ab mimo nás :

    1.Položka prichádza z druhej strany zeme, vaše pochopenie a pacient čakajúci hovor je oceniť.

    2.Vaše podporiť nás robí posun vpred.Ďakujeme veľmi pekne za váš 5 Hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu, ak máte uspokojiť s transakciou.

    3.Ak máte akýkoľvek problém, neváhajte a kontaktujte nás PRED opustí spätnú väzbu,veríme, akýkoľvek problém sa dá vyriešiť závisí dobrá komunikácia.Vďaka!

    1.Vzhľadom k streľbe stave a Hardvérové Zariadenia ako monitor jas/kontrast nastavenie atď,môžu byť niektoré malé rozdiely medzi aktuálnou položkou a tón farieb obrázkov zobraziť.

    2.Budeme pravidelne aktualizovať štýly,nemusí aktualizovať obrázky, môžete získať niektoré výrobky, ktoré nie zobraziť obrázok.

    3.Môžeme sa len náhodne vybrať šaty , garantujeme, že všetky výrobky sú kvalitné,pls uistite sa, že môžete prijať predtým, než ste objednávku.

    O Nás:

    *Ak máte problémy s kvalitou tovaru,prosím, kontaktujte nás čo najskôr.

    Kupujúci je spokojnosť nás robí vpred,ak ste uspokojiť s transakciou,dúfam, že nám môže dať 5 Hviezd pozitívnu spätnú väzbu.

    Ďakujeme ! ! !

    Štítky: Doplnky pre Barbie, pre barbie, topánky bábika, Lacné doplnky pre barbie, Vysoká Kvalita pre barbie, Čína topánky bábika Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty