10yards/veľa Tkaniny Jacquard Páse s nástrojmi 2.8 cm zelené pozadie zlato paisley vzor LS-6511 10yards/veľa Tkaniny Jacquard Páse s nástrojmi 2.8 cm zelené pozadie zlato paisley vzor LS-6511 10yards/veľa Tkaniny Jacquard Páse s nástrojmi 2.8 cm zelené pozadie zlato paisley vzor LS-6511 10yards/veľa Tkaniny Jacquard Páse s nástrojmi 2.8 cm zelené pozadie zlato paisley vzor LS-6511

10yards/veľa Tkaniny Jacquard Páse s nástrojmi 2.8 cm zelené pozadie zlato paisley vzor LS-6511

€7.25 €6.68
Skladom
w83428

    Veľkosť Balenia: 10cm x 7cm x 10cm (3.94in x 2.76in x 3.94in)
    Hmotnosť Balenia: 0.1kg (0.22lb.)
    Typ Jednotky: veľa (10 Metrov/lot)
  • Technics: Žakárové
  • Číslo Modelu: LS-6511
  • Vzor: Kvet
  • Štýl: Jednu Tvár
  • Materiál: 100% Polyester
  • farba: ako obrázok
  • Textílie Typ: Grosgrain
  • Typ Produktu: Pásky
  • šírka: 1-1/8"

  • Nájdete veľkosť v cm alebo v mm pásky. Prosím, nenechajte nájdete palce!

    1 yard=0.91 meter

    Materiál: polyester

    Kapela šírka: 2.8 cm

    pre viac Metrov , prosím, kontaktujte ma.

    @ Našom obchode všetky výrobky používať ručné meranie, tam budú určité chyby, ak myseľ po tom, ako zákazník prosím, zvážte kúpu alebo prosím, nekupujte

    @Ak hľadáte pre jednu konkrétnu položku, ktorú videli niekde prosím, kontaktujte nás, môžeme vám môže pomôcť nájsť si prial položky!

    @ZDARMA objednávka bude dodaná prostredníctvom ČÍNA PRÍSPEVOK. Dodanie ime je vo väčšine prípadov 15 do 40 pracovných dní. Dodacia lehota je v závislosti na krajinách, v jednotlivých poštových služieb.Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za tovar oneskorené kvôli služby Registrovaných Air Mail alebo Čína Zásielky alebo akékoľvek iné okolnosti, z oneskorenia, ktoré sa stalo skutočnosťou, že naše dodávky sú odoslané zo zámoria.Ak potrebujete vaše dodávky rýchle prosím, kontaktujte nás pre express lodnej dopravy poplatky.

    @International Express/kuriér bude trvať približne 3-7 pracovných dní do cieľa. Prosím, povedzte nám, v pokročilých, ak si budete priať medzinárodná Expresná doprava a sme radi zašleme ponuku.

    @Ak ste objednávku 150$/USD, budeme sa snažiť, aby ho odoslať ako doprava zadarmo s vyjadriť, to je však v závislosti na označenie krajiny alebo oblasti.

    @Akékoľvek otázky o VEĽKOOBCHOD, prosím kontaktujte nás a dostanete odpoveď do 24hodín s ponukou, že snáď je vašich predstáv. Vítame vás sa pozrieť v mojom obchode pre veľkoobchodné produkty a veľkoobchodné zľavy.

    @ Vyrábame aj stuhy vo svoj vlastný dizajn od začiatku iba USD 0,30 za metrov (bez poštovného). Prosím kontaktujte nás pre získanie minimálne odberové množstvo pre prispôsobené páse s nástrojmi dizajn. Akýkoľvek štýl, veľkosť a farbu, vzor môže byť prispôsobené pre vás.

    @Doba výroby je zvyčajne 3 až 7 pracovných dní. Pre viac informácií o platby a prepravy, prosím, kontaktujte nás.

    @Výrobky posielame sú starostlivo riadené našich špecializovaných pracovníkov, pred dodávaný v záujme, aby sa na váš nákup v našom obchode príjemný jeden.

    Štítky: žakárové páse s nástrojmi, tkaniny jacquard páse s nástrojmi, pás s nástrojmi vzor, Lacné žakárové páse s nástrojmi, Vysoká Kvalita tkaniny jacquard páse s nástrojmi, Čína páse s nástrojmi vzor Dodávateľov.

  • Recenzie (2)

    • Bxeremor2007

      Beautiful jribbon and the picture match the real colours very well!

    • Oscar Abels

      lovely lace, compliant with pictures free delivery. very nice ribbon, fit the description, fast delivery i recommend seller, i recommend the seller.

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty