Pre Glock Gun Puzdro Boj proti Stehenné Puzdro Platformu Gun Puzdro pre Glock 17 19 22 23 31 32 Pre Glock Gun Puzdro Boj proti Stehenné Puzdro Platformu Gun Puzdro pre Glock 17 19 22 23 31 32 Pre Glock Gun Puzdro Boj proti Stehenné Puzdro Platformu Gun Puzdro pre Glock 17 19 22 23 31 32 Pre Glock Gun Puzdro Boj proti Stehenné Puzdro Platformu Gun Puzdro pre Glock 17 19 22 23 31 32 Pre Glock Gun Puzdro Boj proti Stehenné Puzdro Platformu Gun Puzdro pre Glock 17 19 22 23 31 32 Pre Glock Gun Puzdro Boj proti Stehenné Puzdro Platformu Gun Puzdro pre Glock 17 19 22 23 31 32

Pre Glock Gun Puzdro Boj proti Stehenné Puzdro Platformu Gun Puzdro pre Glock 17 19 22 23 31 32

€26.07 €15.64
Skladom
w9152

    Hmotnosť Balenia: 0.65kg (1.43lb.)
    Veľkosť Balenia: 25cm x 15cm x 5cm (9.84in x 5.91in x 1.97in)
    Typ Jednotky: kus
  • Hmotnosť : 0,5 kg
  • Číslo Modelu: CL-G Puzdro pre glock
  • Funkcia: Flexibilné stehna platformu pre glock
  • Hodí sa pre: pre Glock 17 19 22 23 31 32
  • Aplikácia: Vojenské taktické,Polícia,airsoft,pištole,Vojny hry,CS hry,lov
  • Použitie: vojenská zbraň nosiť
  • Názov Značky: demeysis
  • Jeden hoslter uvedené vrátane: jeden závesu,jednu nohu platformu, jeden časopis puzdro, jednu baterku puzdro
  • Materiál: Vysoko kvalitného Plastu
  • Puzdro odolné a nepremokavé: Vysoká Kvalita Gun Puzdro

  • nd

    Spätná väzba od Predchádzajúcich Kupujúceho. ^_^

    BLACKHAW Štýl CQC pre Glock Gun Puzdro Boj proti Stehenné Puzdro Platformu Pušku Puzdro pre Glock 17 19 22 23 31 32 Nohu gun puzdro pre glock

    Funkcie:

    100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné.

    Toto Puzdro sa hodí pre Glock 17 19 22 23 31 32.

    Možno pripevniť na opasok a upevnite na nohu.

    Full-dĺžka závesu telo chráni zadné mieridlá.

    Príslušenstvo montážne polohy pre časopis,nože,atď.

    Rýchlosť-cut dizajn umožňuje rýchle kresliť, lokalizovanie a re-závesu pri zachovaní oči na cieľ.

    Pás vyrobený z vysoko kvalitnej hrubé nylon a puzdrá vyrobené z vysokou hustotou odolného polyméru.

    Flexibilné stehna platformu zodpovedá nohu veľkosti.

    Nastaviteľné otočné pracky dizajn pre flexibilitu dĺžka pásu, rýchle puzdro montáž a odpojenie.

    Ideálne pre vojenské, presadzovanie práva, poľovníkov, domov, sebaobrany, atď.

    Špecifikácie:

    Pre Glock 17 19 22 23 31 32.

    Hmotnosť: cca 0,6 kg Farba: Čierna tan Aplikácie: Vojensko-Taktické / Army zbraň/ Airsoft/ Pištoľ/ Puška Činnosti / Vojnová hra CS / Lov / Streľba Poznámka: Drahý priateľ , Budeme chek naše závesu v dobrom stave, pred zásielky. Ale nemôžeme sľúbiť, že nemôžu byť rozdelené počas tranzitu. Ak ste reveived zlomené jedno. Tam sme nie je potrebné zanechať zlé spätnú väzbu . Stačí nás kontaktovať , Sme schopní zabezpečiť odoslať alebo vrátenie peňazí , Vďaka za podporu . Môžete si tieto (^o^)/ NÁŠ SĽUB!!! 1.Sme sľubuje dostanete poradie po dokončení platby. 2.Raz balík potvrdil, stratili sme si znovu vás, alebo vrátenie peňazí, prosím, nebojte sa. Ak máte nesprávnu položku, vezmite prosím na fotografiu pre paketové a položku, ktorú dostal, potom sa obráťte priamo na nás . Dáme vám o dobré riešenie.

    1.Akceptujeme ESCROW-Master card,visa,Boleto,TEF,Maestro,webMoney,QIWI, Yandex.Peniaze; Bankový Prevod, Western Union. 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

    Ponúkame rôzne zásielky služby pre rôzne žiadosti, ako postupujte podľa pokynov 1.Čína príspevok air mail , zdarma pre väčšinu krajiny,ale trochu dlhší čas, musíte mať dostatok trpezlivosti, čakajú na produkty. Zvyčajne trvá 18-35 pracovných dní pre väčšinu krajín, nie je pre tieto oblasti(Južná Amerika, Afrika...) 2.EMS, to trvať asi 5 až 20 pracovných dní. Je to veľmi dobrá zásielky spôsobom, odporúčanie pre vás. Ale budete musieť zaplatiť za extra expedičný poplatok.

    3.FEDEX/DHL/UPS/TNT/MÝTO, rýchlejšie, ale príliš drahé, zvyčajne trvá 3-12 pracovných dní, budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

    4. Sledovanie informácie normálne aktualizácie okolo 3-5 dní, i f ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 5. Nie je Zodpovedný za Colné Odbavenie . Okrem toho,Budeme písať nižšiu hodnotu, aby pacakge, ktoré vám pomôžu vyhnúť ciel . A ak vaša krajina má špeciálne požiadavky na dovoz objednávky, prosím, dajte nám vedieť, a môžeme napísať detaily, ako chcete.

    1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a nebudeme SÚHLASIŤ VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU . Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

    2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

    100% spokojnosť zákazníka je naším cieľom !

    1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, vašu pozitívnu spätnú väzbu a 5 star chválu bude veľmi ocenil.

    2.Ak nie, úprimne dúfam, že sa vám kontaktovať nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, budeme sa snažiť v našich silách, pracovné problémy sa pozitívne.Ďakujeme.

    3.To je možné vyriešiť váš problém, keby sme nemali vedieť o probléme! Veľká vďaka!

    Štítky: puzdro pre glock, Puzdro Platforma, puzdro na zbraň, Lacné puzdro pre glock, Vysoko Kvalitné puzdro platforma, Čína puzdro na zbraň Dodávateľov.

  • Recenzie (3)

    • Mukhan009

      exelent

    • Filthyphil2uk

      exelent

    • Lidiya Prititskaya459

      three fine

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty