Doprava zadarmo 2ks DN 20-25 mm a 32-40 mm Manuálne PEX-AL-PEX Výstružníky plastové rúry Strane výstružníky PPR Kalibrátor Inštalatérske Rúrky nástroje Doprava zadarmo 2ks DN 20-25 mm a 32-40 mm Manuálne PEX-AL-PEX Výstružníky plastové rúry Strane výstružníky PPR Kalibrátor Inštalatérske Rúrky nástroje Doprava zadarmo 2ks DN 20-25 mm a 32-40 mm Manuálne PEX-AL-PEX Výstružníky plastové rúry Strane výstružníky PPR Kalibrátor Inštalatérske Rúrky nástroje Doprava zadarmo 2ks DN 20-25 mm a 32-40 mm Manuálne PEX-AL-PEX Výstružníky plastové rúry Strane výstružníky PPR Kalibrátor Inštalatérske Rúrky nástroje Doprava zadarmo 2ks DN 20-25 mm a 32-40 mm Manuálne PEX-AL-PEX Výstružníky plastové rúry Strane výstružníky PPR Kalibrátor Inštalatérske Rúrky nástroje Doprava zadarmo 2ks DN 20-25 mm a 32-40 mm Manuálne PEX-AL-PEX Výstružníky plastové rúry Strane výstružníky PPR Kalibrátor Inštalatérske Rúrky nástroje

Doprava zadarmo 2ks DN 20-25 mm a 32-40 mm Manuálne PEX-AL-PEX Výstružníky plastové rúry Strane výstružníky PPR Kalibrátor Inštalatérske Rúrky nástroje

€16.32 €15.50
Skladom
w9201

    Veľkosť Balenia: 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
    Typ Jednotky: veľa (2 ks/lot)
    Hmotnosť Balenia: 0.6kg (1.32lb.)
  • Číslo Modelu: JH-W131
  • Názov Značky: JIANHUA
  • Názov:
  • Veľkosť: 20-25mmmm
  • Materiál:
  • Druh: 2ks 20-25 mm a 32-40 mm PEX-AL-PEX Výstružníky plastové rúry Strane výstružníky
  • Výhodou : Ostré
  • farba: zelená

  • štart

    koniec

    Doprava zadarmo 2ks DN 20-25 mm a 32-40 mm Manuálne PEX-AL-PEX Výstružníky plastové rúry Strane výstružníky PPR Kalibrátor Inštalatérske Rúrky nástroje

    Shop oznámenia:

    Všetci tovar factory priamy predaj, s prísne kvalita

    kvality, prosím, kupujte komodity produkt foto s JIANHUA známka!

    Informácie o produkte: Názov: Veľkosť: Čepeľ Materiál: Uasage Farba Tela

    materiál Strane ppr rúry Barker

    20-25 mm a 32-40 mm Mn. 65 ocele Výstružníky na ppr rúry Zelená

    Hliník

    [name] DN 20 až 25 mm Manuálne PEX-AL-PEX Výstružníky

    [Špecifikácia] 20-25 jeden (vedúci kôra 20 trubice, iný vedúci kôra 25 trubice)

    [Špecifikácia] 32-40 jeden (vedúci kôra 32 trubice, iný vedúci kôra 40 trubice)

    [materiál] shell hliníkové die-casting, 65 mangánovej ocele čepeľ

    [color] zelená

    [čepeľ úprava] môžete použiť PPR rúry rovnaké špecifikácie ako úpravy čepele, ako trubice, vzorky trubica vložené do príslušného ostrenie diery, potom upravte čepeľ, pevnou čepeľou úpravy by mali byť len proti povrchu vzorky rúr, utiahnite skrutky, začal používať.

    Poznámka: Napriek tomu, že sme starostlivo zabalený, Barker vonkajším náterom v manipulácii a preprave proces sa niekedy majú malé kusy spadnúť, ale nemusí mať vplyv na používanie, starostlivosť o týchto ľudí si to kúpiť.

    Obrázok:

    O image : všetky naše produkty sú pre moje pôvodné fotografie, pretože na rozdiel svetla a každý elektroforézu náter farebný pigment rozdiel spôsobené problém patrí do normálneho stavu, prosím, zákazníkov pochopenie, sme nákup je lacnejšie použiť nožnice, farba je len druhým, zároveň sľubujeme, false na kompenzáciu desať! Ukradnuté obrázok bude vyšetrovať!

    O image : Všetky naše obrázky sú prijaté vo forme originálneho produktu obrázky , grafické spracovanie nebola zakázané kopírovať a kradnúť!

    O nás:

    Typu Podnikania:

    Výrobca

    Hlavné Produkty:

    rúry rezačka,zváranie rúr stroj,tlakové skúšky čerpadla inštalatér, nástroje atď.

    Miesto:

    Zhejiang, Čína (Pevninská Časť))

    Rok Vzniku:

    2003

    Rok začať vývozu:

    2006

    Počet Zamestnancov:

    50 - 100 Ľudí

    Celkový Ročný Objem Predaja:

    USA$5 Miliónov

    Hlavné Trhy:

    Východná Európa, Južná Amerika, Západná Európa, Stredný Východ, Oceánia

    Certifikácie Produktu:

    CE,CE,OSVEDČENIE O REGISTRÁCII

    Zhuji Mesto Diankou Shenghai Electron Kovov s Továrni v Zhejiang Čína, je výrobný podnik, špecializovaných v potrubí nástroje, rezačky rúr, zváranie potrubí stroje na zváranie na tupo rúr stroje, inštalatérske rúrky a tvarovky, chladiace stroje a iné hardvérové nástroje s vyspelé výrobné zariadenia a technológie.

    Naše výrobky úspešne absolvovali overovanie ISO9001: 2000 systém manažérstva kvality, naše ročné výstupná kapacita radov prvý v domáceho priemyslu, naše výrobky majú obrovské rozdelenie trhu viac ako 80% našich výrobkov sú vyvážané do Ázia, Južná Amerika, Severná Amerika, Európa, Stredný Východ, Oceánia, Afrika a tak ďalej, a sú vzhľadom na vysoké chváli, od našich zákazníkov.

    Tu sme úprimne privítať našich priateľov z oboch domov a v zahraničí, aby sa k nám a vytvoriť skvelú budúcnosť! Sme ochotní vstúpiť do obchodného vzťahu s vami na základe rovnosti a vzájomnej výhody! Ak existuje niečo, čo môžeme robiť, aby sme vám pomohli, budeme viac než radi, aby tak urobili. Uisťujeme vás, našich najlepších služieb na všetky časy! Sme predložili na pokračovanie vašu dôveru a podporu!

    Štítky: Ručné Výstružníky, inštalatérske rúrky nástroje, Výstružníky nástroj, Lacné ručné výstružníky, Vysoko Kvalitné vodovodné potrubie nástroje, Čína výstružníky nástroj Dodávateľov.

  • Recenzie (3)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty