PRÁVE TERAZ ES-62 II Bajonet Objektívu Krytom pre Canon EOS EF 50mm f/1.8 II PRÁVE TERAZ ES-62 II Bajonet Objektívu Krytom pre Canon EOS EF 50mm f/1.8 II PRÁVE TERAZ ES-62 II Bajonet Objektívu Krytom pre Canon EOS EF 50mm f/1.8 II PRÁVE TERAZ ES-62 II Bajonet Objektívu Krytom pre Canon EOS EF 50mm f/1.8 II

PRÁVE TERAZ ES-62 II Bajonet Objektívu Krytom pre Canon EOS EF 50mm f/1.8 II

€6.58 €6.25
Skladom
w92171

    Veľkosť Balenia: 15cm x 25cm x 10cm (5.91in x 9.84in x 3.94in)
    Typ Jednotky: kus
    Hmotnosť Balenia: 0.08kg (0.18lb.)
  • Kompatibilné Značky: CANON
  • Názov Značky: len.teraz
  • Materiál: Plastové
  • Číslo Modelu: ES-62II
  • Package: No
  • farba: Čierna

  • ES-62 II Bajonet Objektívu Krytom pre Canon EOS EF 50mm f/1.8 II

    Popis

    Úplne nové a vysokej kvality.

    Na clona poskytuje nákladovo-efektívne riešenie problémov spôsobených oslnenie dažďom a vetrom-fúkané nečistoty a je tiež cenné, v ktorý poskytuje ochranu proti nárazom a poškodeniu.

    Okrem toho, od konca objektív sa predĺži, môžete tiež získať výhodu nejaké extra ochranu pred náhodným vplyv Objektív odsávače blokovať nežiaduce odlesky a rozšíriť ochranu poskytnutých filtre k objektívom povrchu a krúžok.

    Dizajn je pevne na objektív

    Bajonet montáž design

    Kapota Typ: ES-62 II

    Kapucňou Materiál: Plast

    Farba: Čierna Foto

    Kompatibilné S :

    pre Canon EF 50mm f/1.8 II

    Package Vrátane

    1 x clona pre Canon ES-62 II (bez maloobchodného balenia)

    Produkt Photoes

    Vezmite prosím na Vedomie: [Prečítajte nasledujúce informácie 1 až 7 Oznámenie]

    Keď malé objednávky, (objednávka≤$7), sme loď, na ich bez sledovania číslo (Predávajúci je Spôsob Dopravy, je bez sledovania informácií).

    Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus Len za Predpokladu, Čínsky sledovanie informácie, pretože to zvýši náklady na prepravu, Ak potrebujete správne číslo zásielky ,prosím oznámenie.

    Pri veľkej objednávky, (objednávka>$7),ktorú sme poslali ste Čína Príspevok registrované parciel (číslo zásielky poskytujeme).

    Sinoair-Correos Ekonomiky Služby( Len doprava do Španielska a ≤20USD/Objednávky )

    Ak vaše potvrdenie prichádza čas, stále nie je príjem tovaru, nás prosím kontaktujte, sme sa rozšíriť dátum doručenia prvýkrát.

    Ak po 65 dňoch si ešte stále nedostávajú tovar, prosím, kontaktujte nás, vrátime.

    Prosím nenúťte spory v rámci 65 dní, je to nepríjemné. Neakceptujeme žiadne spory na zlé sledovania správu.

    Ak chcete uskutočniť objednávku,to znamená, že súhlasíte s vyššie uvedené pokyny.

    Medzinárodná Doprava Budeme bežne spracovávať objednávky do 24-72 hodín , ale my nemôžeme zaručiť dodacia lehota vzhľadom na rôzne vlastné zákony a medzinárodné mailov. Prosím, aby takmer 4 týždne, doprava dni pre medzinárodné dobierku. A ak potrebujete rýchlu prepravu , kontaktujte náš služby zákazníkom ak chcete získať pomoc . Ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti to. Máme loď na Alixpress adresu LEN. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Alixpress je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

    Záruka&Návrat Ponúkame 1 ROK Záruka. Kúpiť s dôverou! Vrátenie alebo výmena vyžiadanie je k dispozícii iba žiadostí v rámci 1 týždňa po parcely prijaté & vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté. Prosím, kontaktujte nás na žiadosť o vrátenie povolenia. Vaše meno , aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile. Všetky položky vrátil, musí obsahovať všetky originálne balenie. Ak je položka zistí chybný, tovar vám bude zaslané späť kupujúcemu na náklady kupujúceho.Kupujúci je zodpovedný za Všetky Návrat Poštovné a Prepravné náklady. Kupujúci je zodpovedný za dodatočné prepravné náklady na položky, ktoré sú vrátené odmietol a/alebo nedoručila. Neprijímame žiadne vráti bez povolenia číslo na obale alebo etikete sa vrátil v roku. Druh Poznámka Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Tieto poplatky sa obyčajne zhromažďované poskytovanie nákladnej dopravy (poštovné) spoločnosť alebo ak vyberiete položku hore , nepleťte si ich pre ďalšie poplatky za dopravu, nenechávajte Negatívnej spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc. Najprv nás kontaktujte, ak máte nejaký problém.Snažíme sa odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné.

    Štítky: clona pre Canon, Clona, ES-62 II, Lacné clona pre canon, Vysoká Kvalita clona, Čína es-62 ii Dodávateľov.

  • Recenzie (0)

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty