HENGSHENG peňaženky mužov peňaženky, kožené peňaženky carteira masculina krátke carteras slávnej značky kabelku portefeuille domov mens walet HENGSHENG peňaženky mužov peňaženky, kožené peňaženky carteira masculina krátke carteras slávnej značky kabelku portefeuille domov mens walet HENGSHENG peňaženky mužov peňaženky, kožené peňaženky carteira masculina krátke carteras slávnej značky kabelku portefeuille domov mens walet HENGSHENG peňaženky mužov peňaženky, kožené peňaženky carteira masculina krátke carteras slávnej značky kabelku portefeuille domov mens walet HENGSHENG peňaženky mužov peňaženky, kožené peňaženky carteira masculina krátke carteras slávnej značky kabelku portefeuille domov mens walet HENGSHENG peňaženky mužov peňaženky, kožené peňaženky carteira masculina krátke carteras slávnej značky kabelku portefeuille domov mens walet

HENGSHENG peňaženky mužov peňaženky, kožené peňaženky carteira masculina krátke carteras slávnej značky kabelku portefeuille domov mens walet

€9.07 €8.61
Skladom
w97160

    Veľkosť Balenia: 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
    Hmotnosť Balenia: 0.15kg (0.33lb.)
    Typ Jednotky: kus
  • Peňaženka Dĺžka: Krátke
  • Kabelku Položka Č.: WT-273
  • Položka Šírka: 9cm
  • Obkladový Materiál: Polyester
  • Muž Peňaženky Balenie: Funkcie opp plastového vrecka
  • Carteira Miesto Pôvodu: Zhejiang, Čína (Pevninská Časť))
  • Položka Druh: Peňaženky
  • Interiér: Zips Poucht,Mince Vrecku,Držiteľa Preukazu,Fotografiu Držiteľa,Poznámka Priestoru
  • Pohlavie: Muži
  • Položka Hmotnosť: 130g
  • Číslo Modelu: muži peňaženky
  • Peňaženky: Štandardné Peňaženky
  • Položka Dĺžka: 12.5cm
  • Hlavný Materiál: PU
  • Názov Značky: HENGSHENG
  • Štýl: móda
  • Materiálové Zloženie: PU Faux Kožené
  • Uzavretie Typ: Zips & Hasp
  • Položka Výška: 2.3cm
  • Dekorácie: Žiadne
  • Peňaženka Štýl: Čierna,káva,zlatá,modrá mužov peňaženky
  • Vzor Typ: Pevné

  • dolár cenu,peňaženky,kabelky,carteira,peňaženky,muži peňaženky,krátke,carteras,peňaženky mužov,kožené,carteira masculina,známa značka,dizajnér,držiteľa karty,peňaženky,značky,portefeuille homme,carteiras,billetera hombre,monedero,cartera,muži peňaženky,dizajnér,cartera hombre,mens peňaženku,portafoglio uomo,portefeuille,billetera,portemonnee,portafogli,carteras hombre billeteras,značky, peňaženky,billeteras,portafoglio,walet,luxusné peňaženky,muž peňaženky

    Prosím, opýtajte sa rozšíriť viac ochranu dní, ak o ochrane čas sa skončil. Budeme vrátenie peňazí ak nie ste si vašu zásielku počas nášho záruka čas dospieť. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. To je povolený, 1-3 cm chyba veľkosti a hmotnosti je len pre referenčné, to vám nie je úplne presné. Prosím, kontaktujte nás zobraziť váš problém namiesto otvorenej alebo opustiť zlé spätnú väzbu.Otvorený spor a zlé spätnú väzbu, znamená dať až po predaj. Väčšina krajín objednávke nad USA$180 môžete zdieľať zadarmo doprava kuriérom ako je DHL/FEDEX/UPS.Podrobnosti, prosím, kontaktujte. Budeme loď sa do 5 pracovných dní.Pekný obchod tu^_^

    PROBLÉM PRODUKTU CHYBA

    Preto, že všetci majú rôzne opatrenia spôsobom, je povolené mať 1-2 cm chyba veľkosti. A hmotnosť je len pre referenčné, to vám nie je úplne presné. Je povolené farby trochu inak,pretože problém počítača a fotoaparát je pixel.

    DOPRAVA

    Pozornosť Sa, Prosím! sme medzinárodná predávajúci od Čína (pevninská časť). PROSÍM, BUĎTE TRPEZLIVÍ! Zvyčajne sme ponuku štandard international letecky.To môže robiť o 10 do 25 pracovných dní pre dodanie. Ak máte akékoľvek otázky, alebo akékoľvek špeciálne požiadavky, postupujte, prosím, kontaktujte nás. odpovieme do 24 hodín vzhľadom na časový rozdiel medzi nami.

    Dopravca Meno

    Odhadovaný Čas v Tranzite

    Sledovanie Služby

    DHL

    Asi 3-5 dní

    www.dhl.com

    UPS

    Asi 3-5 dní

    www.ups.com

    EMS

    O 5-7 dní

    www.ems.com

    Čína Príspevok Vzduchu

    O 15-25 dní

    www.intmail.183.com

    HKPOST

    O 15-20 dní

    www.hongkongpost.com

    Ak potrebujete akékoľvek priaznivé ceny pre rýchle dodanie, neváhajte a kontaktujte nás.

    POZNÁMKA: Kupujúci bude zodpovedný za daní ,ciel a iných poplatkov počas prepravy ! Všetky položky by mali byť odoslané na www.planetsport.sk overené adresu.

    PODMIENKY PREDAJA

    Ak nie ste spokojní s položku z akéhokoľvek dôvodu, môže byť vrátený v pôvodnom stave v priebehu jedného týždňa po obdržaní. zašleme vám celú sumu spolu s prepravné náklady, akonáhle sme prijímať položky. Ale kupujúci má zaplatiť za spiatočnú prepravu.

    FAQ

    Otázky

    Odpovede

    Páči sa vám kombinovať objednávky?

    Áno, môžeme kombinovať objednávky tak, že budete len musieť platiť jeden čas. Prosím, kontaktujte nás skôr ako budete platiť, ak potrebujete túto službu.

    Páči sa vám prijímame mix objednávky?

    Áno, môžeme prijať mix objednávky. MIN Mix, aby sa 1pc.Celková cena by mala väčší potom $20 za mix objednávky.

    Ponúkate drop shipping?

    Áno, sme robili. Pošleme na váš objednávateľa, doručovaciu adresu, ak miesto, aby

    Páči sa vám prijímame prispôsobené produkty?

    Áno, sme robili. Stačí len obrázky a vzorky.

    Máte loď medzinárodne?

    Áno, zasielame do celého sveta

    Spätná VÄZBA

    Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta.Ďakujeme! Ak nie ste spokojní s produktom a servisu,prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom akýkoľvek negatívny a neutrálny spätnú väzbu. Budeme sa snažiť uspokojiť vás. Ďakujeme!

    O NÁS

    Náš výrobný závod sa nachádza v Yiwu, Zhejiang, známy ako "tovar Raj pre Zákazníkov".

    V súčasnosti,Dodržiavanie podnikateľskej filozofie "customer first, forge vpred" a princíp "customer first", ktoré poskytujeme našim klientom kvalitné služby.

    Vynikajúca Kvalita a Rozumné Ceny sú naše hlavné výhody, takže naše produkty viac konkurencieschopný na medzinárodnom trhu.

    KONTAKTUJTE NÁS

    Náš Pracovný Čas: 9:00-11:30 PM ( Čína HK čas)

    Akékoľvek otázky vítané, radi by Sme sa vám odpovedať čo najskôr, ako sa dá.

    Štítky: walet značky, muži walet, mens walet značky, Lacné walet značky, Vysoká Kvalita mužov walet, Čína mens walet značky Dodávateľov.

  • Recenzie (1)

    • Dvxsubtitles

      nicely EVERYTHING, single hold the lasting

    Napísať recenziu

Súvisiace produkty